Στήλες Της κακομοίρας Βet

«Της κακομοίρας BET»: Φέτος δεν υπάρχουν δορυφόροι

Metrosport Team21 Οκτωβρίου 2023

KOK Μετά από τρεις εβδομάδες διακοπής λόγο των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας, το πρωτάθλημα αρχίζει ξανά με το μεγάλο παιχνίδι να είναι αυτό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Το θέμα είναι μετά την διακοπή πως θα εμφανιστούν όλες οι ομάδες γενικότερα και αν θα έχουμε κάποια έκπληξη στα υπόλοιπα παιχνίδια.

ΡΑΠ Όλες οι ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους και αυτό δεν σημαίνει στην Ελλάδα μόνο, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Υπάρχουν καλά και κακά ημίχρονα, υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω τα οποία είναι συνήθως απρόβλεπτα οπότε ότι και να πω είναι εικασία .

ΚΟΚ Δηλαδή μπορεί να σκοντάψει η ΑΕΚ στο παιχνίδι στην Τρίπολη; Ή ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με αντίπαλο τον τραγικό φέτος Ατρόμητο; Για τον Άρη δεν θα σου πω τίποτα, γιατί είναι γνωστό ότι θα πας στο γήπεδο και αν δεν γίνει διακοπή με την παρουσία σου θα μιλάμε για επιτυχία.

ΡΑΠ Γιατί όχι; Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με το ζόρι την Κηφισιά και η ΑΕΚ δεν κέρδισε στην έδρα της τον Πανσεραικό. Δεν βλέπω να υπάρχουν ομάδες δορυφόροι και αυτό το κάνει πιο γοητευτικό. Μεγαλύτερο παράδειγμα είναι ο ΟΦΗ που έχει κερδίσει τρεις θεωρητικά μεγάλους.

ΚΟΚ Για το ντέρμπι δεν είπαμε τίποτα και σίγουρα από το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θα βγουν πολλά χρήσιμα συμπεράσματα. Το κυριότερο όλων αν και ποιες ομάδες μπορούν να διεκδικήσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΡΑΠ Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλύτερος από πέρσι. Αλλά και ο Ολυμπιακός δείχνει ότι έχει έναν πολύ καλό προπονητή που του μένει να του πάρει ο πρόεδρος του ένα καλό στόπερ για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ Χ

ΠΑΟΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ OVER

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ OVER

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΕΚ OVER

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΟΦΗ 2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ G/G

ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΩΣΤΗΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.