Στήλες Της κακομοίρας Βet

Της Κακομοίρας bet: Ένα παιχνίδι μια ολόκληρη χρονιά

Metrosport Team14 Μαΐου 2023

ΚΟΚ Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται με την ΑΕΚ να έχει κατακτήσει τον τίτλο και να περιμένει τυπικά και το παιχνίδι με τον Βόλο, για να είναι και επίσημα πρωταθλήτρια και μαθηματικά. Το μόνο ενδιαφέρον παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστική είναι το ΠΑΟΚ Ολυμπιακός για το ποια ομάδα θα πάρει την τρίτη θέση.

ΡΑΠ Το πρωτάθλημα το παίρνει η καλύτερη ομάδα σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, η πιο δυνατή στο χορτάρι και έξω από αυτό, η ομάδα που έπαιξε και το καλύτερο ποδόσφαιρο. Θα ήταν ποδοσφαιρική αδικία να το πάρει ο Παναθηναϊκός και ευτυχώς δεν έγινε κάτι τέτοιο.

ΚΟΚ Τέτοιες ώρες τέτοια λόγια. Το τι είναι ποδοσφαιρικά άδικο ή δίκαιο μη το ψάχνεις τέτοια ώρα. Ναι έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά οι συνθήκες που έπαιξε ο Παναθηναϊκός ήταν αυτές που δεν θα ήθελε κανένας προπονητής αλλά και οπαδός του Παναθηναϊκού.

ΡΑΠ Ας το αφήσουμε αυτό και ας μιλήσουμε για το παιχνίδι της Κυριακής που έχει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ο ΠΑΟΚ κρατάει την τύχη στα χέρια του θεωρητικά πάντα να πάρει το καλύτερο Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αυτό ίσως του δημιουργήσει άγχος ειδικά στο παιχνίδι της Κυριακής.

ΚΟΚ Για να είμαστε ακριβείς έχει δυο ευκαιρίες. Μία με νίκη την Κυριακή χωρίς να αγχώνεται τι θα γίνει στον τελικό του κυπέλου και δεύτερη αν δεν τα καταφέρει και κατακτώντας το κύπελλο.

ΡΑΠ Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον ΠΑΟΚ. Ο πορτιέρης που κάνει τον προπονητή έχει διορθώσει την άμυνα του, δε δέχεται γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια και έχει την ποιότητα επιθετικά να κάνει ζημιά στον ΠΑΟΚ.

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 2-3 ΓΚΟΛ

ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ 2-3 ΓΚΟΛ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ 2-3 ΓΚΟΛ

Γράφουν οι Κωστής Ραπτόπουλος και Γρηγόρης Κόκκινος

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.