Στήλες Της κακομοίρας Βet

Της Κακομοίρας bet: Ένα ντέρμπι που κρίνει τον τίτλο

Metrosport Team30 Απριλίου 2023

ΚΟΚ Τρεις στροφές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος και ακόμα τίποτα δεν έχει κριθεί μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ. Οι πράσινοι ζορίστηκαν για ένα ημίχρονο στο Βόλο αλλά τελικά έφυγαν νικητές με 2-0, η δε ΑΕΚ νίκησε πάρα πολύ εύκολα τον ΠΑΟΚ με 4-0.

ΡΑΠ Ντροπή για την ΑΕΚ που δε σεβάστηκε τον ξάδερφο ΠΑΟΚ και του έβαλε τέσσερα γκολ. Προσωπικά θα είχα παρεξηγηθεί πάρα πολύ αν μου έκαναν κάτι τέτοιο. Δε συμπεριφέρεσαι έτσι στους φίλους σου, είσαι το λιγότερο απαράδεκτος.

ΚΟΚ Με τις απουσίες που είχε ο ΠΑΟΚ και με την ανόητη το λιγότερο αποβολή στο δέκατο λεπτό του αγώνα, ήταν αναμενόμενο να έχει εύκολη επικράτηση η ΑΕΚ. Το ερώτημα είναι πως η καλύτερη ομάδα στα ντέρμπι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έχει αυτή την τόσο κακή εικόνα.

ΡΑΠ Ρε Γρηγόρη τι δεν καταλαβαίνεις ; Με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα είχε χειροκροτήματα μετά την ήττα με 1-2. Τώρα υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση και πιστεύω ότι ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα μείνει για πολύ στην Τούμπα. Κάτι μου λέει ότι θα έχουμε επιστροφή Γκαρσία στην πρώτη ομάδα.

ΚΟΚ Για τον ΠΑΟΚ έχουμε να μιλάμε τις επόμενες ημέρες. Ο Άρης μετά τη νίκη με τον Ολυμπιακό καπαρώνει την θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και το μεγάλο ερώτημα είναι το τι θα γίνει στο ντέρμπι κορυφής της Κυριακής, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το πρωτάθλημα.

ΡΑΠ Θα επιμείνω ότι φαβορί είναι η ΑΕΚ. Η πιο δυνατή ομάδα στο παρασκήνιο και με φίλους στο χορτάρι περισσότερους από τον Παναθηναϊκό που έχει φίλο μόνο τον Ολυμπιακό.

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ OVER

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ 2-3 ΓΚΟΛ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΕΚ Χ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ ANYTIME ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ ΑΝΥΤΙΜΕ ΚΑΜΑΡΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΕΚ ANYTIME ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Κωστής Ραπτόπουλος - Γρηγόρης Κόκκινος

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.