Στήλες Της κακομοίρας Βet

Της Κακομοίρας bet: Έμπλεξε για τα καλά ο ΠΑΣ

Metrosport Team08 Απριλίου 2023

ΚΟΚ Τα πράγματα έχουν μπλέξει για τα καλά στην ουρά της βαθμολογίας μετά τη νίκη της Λαμίας στο Αγρίνιο, την ήττα του ΠΑΣ από τον ΟΦΗ και την απώλεια βαθμών του Λεβαδειακού στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Πλέον τέσσερις ομάδες παλεύουν για δυο θέσεις.

ΡΑΠ Αν θυμάσαι όταν μιλούσαμε για το ποιες ομάδες έχουν περισσότερες πιθανότητες για παραμονή στην κατηγορία , σου είχα πει ότι θέλουν να σωθεί η Λαμία χωρίς να γνωρίζω αν τελικά θα τα καταφέρει. Ο Λεβαδειακός τόσο μπορεί τόσο κάνει.

ΚΟΚ Το σίγουρο είναι ότι φιλικά δεν βλέπουμε και ειδικά από τον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ που δεν χαρίζονται σε κανέναν. Για εμένα η δυσάρεστη έκπληξη είναι ο ΠΑΣ , που εκεί που έδειχνε ότι δεν θα έχει πρόβλημα πλέον έμπλεξε για τα καλά.

ΡΑΠ Φούσκα ήταν ο ΠΑΣ και τώρα φαίνεται η απουσία του μεγαλομετόχου από την ομάδα, για λόγους που είναι σοβαροί και προσωπικοί. Δεν θα μου λείψει πάντως αν τελικά δεν τα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία και πιστεύω σε πολύ κόσμο.

ΚΟΚ Δεν μου αρέσει αυτή η πόλη, δεν μου αρέσει η άλλη , θα μιλάμε με το τι μας αρέσει και τα θέλω μας ή με το αν αξίζει να παραμείνει μια ομάδα στην κατηγορία ; Και η Λαμία έδειχνε πολύ αδύναμη αλλά κερδίζει και ελπίζει.

ΡΑΠ Όσο πιο συμπαθείς είναι μια ομάδα σε κάποιον μεγάλο τόσο μεγαλύτερες ελπίδες έχει να επιβιώσει. Από ότι φαίνεται πλέον δεν συμπαθεί κανένας τον ΠΑΣ Γιάννινα και για αυτό έχει μπλέξει και πιθανόν να μην καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία.

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΣ 2

ΟΦΗ - ΛΑΜΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ OVER

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΟΦΗ – ΛΑΜΙΑ Χ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ G/G

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ G/G

Κωστής Ραπτόπουλος - Γρηγόρης Κόκκινος

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.