Στήλες Της κακομοίρας Βet

«Της κακομοίρας BET»: Έχουμε το ποδόσφαιρο που μας αξίζει

Metrosport Team16 Δεκεμβρίου 2023

KOK Η κυβέρνηση αποφάσισε να γίνουν όλα τα παιχνίδια χωρίς κόσμο μέχρι και τις 12 Φεβρουαρίου μετά τα όσα τραγικά έχουν συμβεί. Δυστυχώς δε τόλμησε να σπάσει αυγά και φοβάμαι πως δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αν δεν παρθούν πολύ πιο αυστηρά μέτρα που να αναγκάσουν τις ομάδες να πάρουν μέτρα πρώτα οι ίδιες.

ΡΑΠ Πολύ καλά έκανε ο Μητσοτάκης και πήρε αυτή την απόφαση. Τέτοιοι που είμαστε έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν και το ποδόσφαιρο που μας αξίζει. Γιατί δηλαδή να τα βάλει με τα συμφέροντα των μεγάλων και να έχει ο ίδιος πολιτικό κόστος;

ΚΟΚ Ναι αλλά με αυτή τη λογική θα συνεχίσουν να γίνονται επεισόδια , θα συνεχίσουμε να έχουμε θύματα και θα συνεχίσουν να κλαίνε μανούλες. Δεν αξίζει για τη μπάλα να χάνονται ανθρώπινες ζωές και να κινδυνεύουν συνέχεια όσοι πηγαίνουν στα γήπεδα. Οι διαιτητές έκαναν αποχή και περιμένουν κάτι πιο αυστηρό.

ΡΑΠ Χοντρέ έχω μάθει να είμαι ρεαλιστής και να βλέπω τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θα ήθελα να είναι. Στην Ελλάδα ζούμε τη χώρα που οι στρατοί των ομάδων δεν υπολογίζουν κανέναν και τίποτα. Όσο για τους διαιτητές δεν τους λυπάμαι από την στιγμή που και ο δικός τους χώρος δεν είναι αγγελικά πλασμένος.

ΚΟΚ Δηλαδή δεν θέλεις να δούμε αγώνες με κόσμο και από τις δυο ομάδες; Δεν θέλεις να μιλάμε για ποδόσφαιρο και όχι για επεισόδια; Να δούμε καλύτερους ποδοσφαιριστές να έρχονται στο πρωτάθλημα και να γίνουμε ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη;

ΡΑΠ Αφού δεν θέλουν αυτοί τι μπορώ να κάνω εγώ ή όλοι εμείς οι υπόλοιποι; Τους αρέσει, τους βολεύει δεν με ενδιαφέρει τι και πως το παρακολουθώ και το σχολιάζω όπως είναι.

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΡΗΣ – ΟΦΗ 2-3 ΓΚΟΛ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2 & G/G

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ 2 & UNDER

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2 & OVER

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ 2 & OVER

ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 & OVER

ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΩΣΤΗΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.