Στήλες Της κακομοίρας Βet

«Της Κακομοίρας Bet»: Δύσκολη η επιστροφή στην Θεσσαλονίκη…

Metrosport Team11 Νοεμβρίου 2023

KOK Η αγωνιστική που μας πέρασε σημαδεύτηκε από την γκέλα της ΑΕΚ με την Κηφισιά, αφού θεωρούσαμε δεδομένη τη νίκη της, την μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ στο Καραΐσκάκη με το με το εμφατικό 2-4 και την εντός έδρας ήττα του Άρη από τον Ατρόμητο με 1-4.

ΡΑΠ Η αγωνιστική που μας πέρασε σημαδεύτηκε από την ανοησία του ΠΑΟΚ να διαλύσει τον Ολυμπιακό με ένα σκορ μαμούθ που θα έμενε στην ιστορία και να κάνει τον Ολυμπιακό άνω κάτω. Αντί για αυτό έκανε fair play και δεν άνοιξε ρουθούνι με την χαλάρωση που έδειξε μετά το 0-4.

ΚΟΚ Σαν παρατήρηση δεν είναι λάθος και το δέχομαι. Τα άλλα δυο αποτελέσματα όμως; Περίμενες τον Άρη να χάσει από τον Ατρόμητο και να έχουν την αγανάκτηση του κόσμου και τα συνθήματα κατά της ΠΑΕ; Ή περίμενες την ΑΕΚ να χάσει βαθμούς με την Κηφισιά;

ΡΑΠ Η ΑΕΚ μπήκε την μύτη ψηλά απέναντι στην Κηφισιά και την πλήρωσε. Όπως έστρωσε θα κοιμηθεί και τα στραβά της τα έχω πει από το καλοκαίρι. Τον Άρη κανείς δεν το γνωρίζει καλύτερα από μένα. Τρίτη σερί νίκη δεν μπορεί να κάνει και είναι μια ομάδα ούτε μεγάλη ούτε μικρή.

ΚΟΚ Και τώρα τι περιμένεις αυτή την αγωνιστική; Θεωρητικά δεν υπάρχει δύσκολο παιχνίδι για καμία από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα και δύσκολα θα δούμε γκέλα.

ΡΑΠ Ούτε και εγώ περιμένω κάποια γκέλα από τους πρωτοπόρους. Περιμένω όμως τον Άρη να κάνει δεύτερη συνεχόμενη γκέλα μέσα στον Βόλο και τον οδηγό του πούλμαν να ψάχνει δρόμο επιστροφής για να γλυτώσουν το ανάθεμα των οπαδών του Άρη

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ OVER

ΒΟΛΟΣ - ΑΡΗΣ Χ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 & OVER

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΟΦΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ G/G & OVER

AEK – ΛΑΜΙΑ G/G

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.