Στήλες Της κακομοίρας Βet

«Της κακομοίρας BET»: Δεν είναι καλά η ΑΕΚ

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2023

KOK Η προηγούμενη αγωνιστική είχε ισοπαλίες και μόνο με εξαίρεση το διπλό του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο με 0-5. Την Πέμπτη αγωνιστική έχουμε μόνο ένα ντέρμπι αυτό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ το βράδυ της Δευτέρας. Πέρα από το ντέρμπι περιμένεις κάποια έκπληξη στα υπόλοιπα;

ΡΑΠ Να σου ότι η είδηση είναι ο καυγάς στην προπόνηση του ΠΑΟΚ ανάμεσα σε Άγγελο Αναστασιάδη και Λουτσέσκου. Αυτό δεν γνωρίζω αν και κατά πόσο θα επηρεάσει την ομάδα στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Απλά το αναφέρω σαν είδηση και περιμένω.

ΚΟΚ Από την στιγμή που ο Αναστασιάδης δεν έχει ουσιαστική συμμετοχή στα αγωνιστικά της ομάδας δεν πιστεύω ότι επηρεάζει. Και εκτός των υπολοίπων αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν στις ομάδες αρκεί να μην ξεφεύγει η κατάσταση . Για μπάλα θα μιλήσουμε ή δεν έχεις να πεις κάτι για τα αγωνιστικά.

ΡΑΠ Ο Παναθηναϊκός είναι σε εξαιρετική κατάσταση, είναι αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με πέρσι σε αντίθεση με την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έχει μια αργή τετράδα άμυνας, η ομάδα δεν έχει ακόμα ρυθμό και θα έλεγα ότι ακόμα ψάχνεται. Αν βελτιωθεί στην συνέχεια δεν το γνωρίζω αλλά σήμερα που μιλάμε δεν πείθει.

ΚΟΚ Άρα πιστεύεις ότι θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός και εφόσον πιστεύεις σοβαρά όλα τα υπόλοιπα που είπες για την ΑΕΚ με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος οι πράσινοι γίνονται φαβορί για την κατάκτηση του.

ΡΑΠ Αν η ΑΕΚ δεν είχε την δύναμη που έχει στην διαιτησία θα σου έλεγα ότι αυτός ο άσσος δεν χαλάει ποτέ και ότι αυτή η ΑΕΚ είναι εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος.

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΦΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2

ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΒΟΛΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ OVER

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΟΚ G/G

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΕΚ 1

Γράφουν Κωστής Ραπτόπουλος και Γρηγόρης Κόκκινος

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.