Στήλες Της κακομοίρας Βet

Της Κακομοίρας bet: Crash test για τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2023

ΚΟΚ: Η έκτη αγωνιστική στιγματίστηκε από τα πέναλτι τα οποία πήραν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ και οι κακές διαιτησίες  οι οποίες επηρέασαν αποτελέσματα. Τώρα έχουμε μπροστά μας παιχνίδια που έχουν φαβορί αλλά και το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκόκαι ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής στην Λεωφόρο.

ΡΑΠ Δεν περιμένω να γίνεται καλό παιχνίδι στην Λεωφόρο γιατί ο Γιοβάνοβιτς υπολογίζει και σέβεται τον Λουτσέσκου και η μεσοπεπιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ αν σε βρει ανοιχτό μπορεί να σου αλλά αλλάξει τα ράμματα. Θα φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη σε αυτή την αναμέτρηση.

ΚΟΚ Είναι το πρώτο ντέρμπι για τον ΠΑΟΚ φέτος που δεν μιλάει ούτε για πρωτάθλημα όπως τα προηγούμενα χρόνια , ούτε για μεγάλη πορεία. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν έχει δικαίωμα στο όνειρο αλλά πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα δείξει τι μπορεί να κάνει.

ΡΑΠ Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα με ομοιογένεια με καταπληκτικά πλάγια μπακ ένα σε κάθε θέση , χαφ καλύτερα από του ΠΑΟΚ αλλά υστερεί έναντι του ΠΑΟΚ στην τριάδα πίσω από τον φορ. Για αυτό λέω ότι το παιχνίδι είναι αμφίρροπο.

ΚΟΚ Πιστεύω ότι προβάδισμα νίκης έχει ο Παναθηναϊκός για πολλούς λόγους και όχι απαραίτητα αγωνιστικούς. Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα που δεν είναι έκπληξη τότε αλλάζουν πολλά από τα δεδομένα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΡΑΠ Πάντως ότι και να γίνει στο παιχνίδι ο Ρουμάνος έχει πολλά άλλοθι αν στραβώσει για αυτόν το αποτέλεσμα σε αυτή την ποδοσφαιρική Ουγκάντα που ζούμε.

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΡΗΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ G/G & OVER

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ G/G & OVER

ΟΦΗ – ΑΕΚ G/G & OVER

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Χ

ΟΦΗ – ΑΕΚ 2 & OVER

ΓΡΑΦΟΥΝ: ΚΩΣΤΗΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.