Στήλες Της κακομοίρας Βet

Της Κακομοίρας bet: Άλλον ΠΑΟΚ θα δούμε στο Φάληρο

Metrosport Team04 Νοεμβρίου 2023

ΚΟΚ Η περασμένη αγωνιστική δεν είχε κάποια έκπληξη στα αποτελέσματα αν εξαιρέσουμε τις τραγικές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό. Με άλλα λόγια ήταν έκπληξη για μένα το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έκανε ούτε ευκαιρία όπως και ο ΟΦΗ.

ΡΑΠ Ήξερα ότι ο ΟΦΗ είναι φλώρος εκτός Κρήτης αλλά έδειξε τελικά ότι είναι φλώρος και εντός . Μιλάμε για μεγάλους φλώρους , με τόσο πλούσιο πρόεδρο και τέτοιες μεταγραφές θα έπρεπε να είναι περίπατο στην πεντάδα του πρωταθλήματος και όχι κάτω από τον Άρη.

ΚΟΚ Μετά όταν σε βρίζουν οι Κρητικοί διαμαρτύρεσαι εξωγήινε. Δεν θα δεις την Κρήτη ούτε σε φωτογραφία για αυτά που τους σέρνεις. Μια κακή εμφάνιση έκαναν τα παιδιά και αμέσως να τους φας. Δεν έχουν το δικαίωμα δηλαδή να έχουν μια κακή μέρα; Με τον Ολυμπιακό έπαιζαν.

ΡΑΠ Γιατί ο φαλακρός τα χώνει σε όλους Κόκκινε για αυτό τα λέω. Όπως ο ΠΑΟΚ έκανε τα γλυκά μάτια στην ξαδερφούλα έτσι θα λέω και για τον ΟΦΗ και για όλες τις ομάδες. Θα δεις τώρα έναν ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη να τρώει σίδερα μπορεί να πάρει και αποτέλεσμα.

ΚΟΚ Δεν είπα όχι αλλά παίζουν και οι άλλοι μπάλα δεν παίζει ούτε ο ΠΑΟΚ μόνος του , ούτε και ο ΟΦΗ. Δεν μπορούμε να μειώνουμε την αξία της νίκης των αντιπάλων τους.

ΡΑΠ Τώρα που θα δεις το παιχνίδι της Κυριακής κράτα την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ , κράτα την εμφάνιση και κάνει σύγκριση με το παιχνίδι της Δευτέρας.

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΑΕΚ 7+

ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ OVER

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ OVER

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ G/G & OVER

ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ – ΟΦΗ 1

ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΩΣΤΗΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.