Στήλες Της κακομοίρας Βet

Της Κακομοίρας: Άρης και ΠΑΟΚ με διαφορετικά κίνητρα

Metrosport Team19 Μαρτίου 2023

Οι στοιχηματικές επιλογές του Κωστή Ραπτόπουλου και του Γρηγόρη Κόκκινου

ΚΟΚ Τα play off ξεκινάνε και όπως λέει ο λαός η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Ο Ολυμπιακός έχει το πιο εύκολο παιχνίδι αφού θα αγωνιστεί το Βόλο με πολύ κόσμο στο πλευρό του και το ερώτημα είναι τι θα γίνει στα δυο ντέρμπι.

ΡΑΠ Στα είπα και στην πλήρωση ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ δεν θα κερδίσει τον Άρη αφού παραδοσιακά έχει πρόβλημα όταν τον αντιμετωπίζει και ο Άρης ζει και αναπνέει για να τον τελειώσει.

ΚΟΚ Ο Άρης μπορεί να ζει για κάτι τέτοιο όπως λες αλλά ο ΠΑΟΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι φυσικά αλλά δεν χωράνε και προγνωστικά για μένα είναι τριπλή. Σίγουρα πάντως αν ο ΠΑΟΚ δεν πάρει αποτέλεσμα θα μείνει πίσω.

ΡΑΠ Ρε τους τελειώνει το όνειρο ο Άρης ακόμα και με ισοπαλία. Είναι τεράστια ικανοποίηση για αυτούς με το καλημέρα των play off να τους στερήσουν το δικαίωμα στο όνειρο. Άσε που δεν βλέπω καλά τον Κωσταντέλια θα με θυμηθείς.

ΚΟΚ Τι θέλεις να πεις; Ότι θα έχουν σα στόχο τον Κωσταντέλια; Πολύ ακραίο μου ακούγεται και μην ξεχνάς ότι θα είναι ξένος διαιτητής και εκεί χάρες δεν υπάρχουν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο.

ΡΑΠ Ρε την ψυχολογία των οπαδών την έχω σπουδάσει. Άκου τι σου λέει ο σοφός. Ακόμα και να χάσουν θα τους προσφέρει τεράστια ικανοποίηση αν ο ΠΑΟΚ έχει απώλειες είτε από τιμωρία είτε παράπλευρα και αυτός είναι ο μεγάλος τους στόχος.

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 & OVER

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Χ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ OVER 2,5 ΓΚΟΛ ΦΙΛΟΞΕΝ.

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ OVER 27,5 ΦΑΟΥΛ

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ OVER 27,5 ΦΑΟΥΛ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.