«Τηρούμε όλες τις προδιαγραφές για σέντρα, αλλά η Πολιτεία αρνείται να το κάνει»

Metrosport Team12 Νοεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο νομικός της ΠΑΕ Ξάνθης, Φάνης Ουζουνίδης και εξέφρασε τον προβληματισμό που υπάρχει στους Ακρίτες και στις υπόλοιπες ομάδες για το γεγονός ότι η Πολιτεία αρνείται να ανάψει το πράσινο φως για να ξεκινήσει η Σούπερ Λιγκ 2.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τελείωσε η τηλεδιάσκεψη και δεν προέκυψε κάποιο νεότερο. Από την επόμενη εβδομάδα θα παρθεί η τελική απάντηση από τους αρμόδιους φορείς πότε επιτέλους θα έχουμε σέντρα στη Σούπερ Λιγκ 2. Γιατί όλη αυτή η ιστορία έχει κουράσει. Τηρούμε όλες τις προδιαγραφές για να έχουμε σέντρα στο Πρωτάθλημα, αλλά η Πολιτεία αρνείται να το κάνει. Δεν μας εξηγούν για αυτή την άρνηση και έχει προβληματίσει έντονα τους παράγοντες όλων των συλλόγων της κατηγορίας. Από τον περασμένο Μάρτιο έχουμε σταματήσει και φτάσαμε Νοέμβριο και ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Αν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα, θα πρέπει ή να μην υπάρχουν τα πλέι οφ, αλλιώς να μην αρχίσει καθόλου. Οι ομάδες δεν μπορούν να προπονηθούν και έχουμε την αβεβαιότητα από την Πολιτεία που δεν μπορούμε να την καταλάβουμε. Η Πολιτεία θα πρέπει να δείξει μια ευαισθησία αυτόβουλη και να λάβει τη δική της θέση. Όσον αφορά για το τηλεοπτικό, η ΕΡΤ έχει δείξει μια μικρή γενναιοδωρία και πιστεύω τις επόμενες μέρες θα πέσουν και οι υπογραφές».

Για το γεγονός ότι η ΕΕΑ πέρυσι καταδίκασε την Ξάνθη και φέτος της έδωσε άδεια:

«Η Ξάνθη καταδικάστηκε πέρυσι και το πλήρωσε ακριβά με υποβιβασμό στη Σούπερ Λιγκ 2. Εμείς ως νέα διοίκηση υποβάλλαμε έναν πληρέστατο φάκελο και μας δόθηκε το πράσινο φως από την ΕΕΑ για τη συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.