Τίποτα λιγότερο από τρεις βαθμούς

Γιώργος Στράντζαλης08 Νοεμβρίου 2022

Με δύο βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές το “πρέπει” για νίκη στον σημερινό εντός έδρας αγώνα με την Λαμία έχει αποκτήσει για τον Αρη αξία μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά. Το 4Χ4 που στόχευσαν οι κιτρινόμαυροι, μετά την ήττα στη Λεωφόρο έγινε… πάση θυσία δύο στα δύο με Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή, πριν από τη διακοπή του Πρωταθλήματος για το Παγκόσμιο Κύπελλο. 

Η ισοπαλία στο Περιστέρι ήρθε ως συνέχεια της προβληματικής εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα του Άλαν Πάρντιου, ο οποίος κατατάσσεται πλέον στην τελευταία θέση, στη λίστα των προπονητών του Αρη την τελευταία 5ετία με τους λιγότερους βαθμούς στους επτά αγώνες του με μόλις οκτώ βαθμούς που συγκέντρωσε.

Η σημερινή αναμέτρηση με την Λαμία έχει αποκτήσει τον χαρακτήρα “τελικού” για τους κιτρινόμαυρους καθώς τα βαθμολογικά περιθώρια έχουν στενέψει και η ομάδα κινδυνεύει με ολοκληρωτικό… εκτροχιασμό. Η προετοιμασία - εξπρές των ποδοσφαιριστών ολοκληρώθηκε χθες, με τον Μόουζες Οντουμπάτζο να μένει εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων στο γαστροκνήμιο. Αντιθέτως, ο Γιακούμπ Μπράμπετς συμπεριλήφθηκε στο πλάνο του Άλαν Πάρντιου αλλά η παρουσία του στο αρχικό σχήμα θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη. Ο Βρετανός προπονητής δεν θα ρισκάρει με την παρουσία του Τσέχου δίπλα στον Φαμπιάνο λόγω των ενοχλήσεων στον προσαγωγό και επειδή υπάρχει παιχνίδι την Κυριακή στα Γιάννινα εκτός απρόοπτου θα τον προφυλάξει επαναφέροντας τον Νικολά Ν’ Κουλού στο κέντρο της άμυνας. 

Στη θέση του Οντουμπάτζο θα αγωνιστεί ο Εμπακατά. Το ολοφάνερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αρης στην επίθεση και η τρομερή δυσκολία να μετουσιώσει τις ευκαιρίες, οδηγούν τον προπονητή σε νέες αλλαγές στην επιθετική γραμμή και με την προσδοκία ότι αυτές μπορεί να δώσουν λύση στη δυστοκία. Ο Μάνου Γκαρθία προορίζεται για το αρχικό σχήμα κι εφόσον πάρει τη θέση του Ιτούρμπε, ο οποίος συνεχίζει να μη δίνει λύσεις στην επίθεση, τότε ο Ματέο Γκαρσία θα μετατοπιστεί στα άκρα (μαζί με τον Μαντσίνι) και ο Ισπανός στο ρόλο του επιτελικού μέσου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.