Τινάζει την «μπάνκα» στον αέρα για Γιορέντε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Metrosport Team26 Μαρτίου 2021

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει καταθέσει πρόταση 80 εκατομμυρίων ευρώ στην Ατλέτικογια τον Μάρκος Γιορέντε, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «AS».

Έτοιμη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για χάρη του Μάρκος Γιορέντε είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Ισπανικής «AS». Το ίδιο δημοσίευμα, αναφέρει πως οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται σε συζητήσεις με τους Μαδριλένους, ενώ φαίνεται να έχουν καταθέσει και πρόταση 80 εκατομμυρίων ευρώ.

Στις τάξεις των «ροχιμπλάνκος» επικρατεί «σιγή ιχθύος», καθώς δεν είναι στα πλάνα τους να πουλήσουν ένα από τα βασικότερα...γρανάζια της μηχανής του Τσόλο Σιμέονε, ωστόσο το ποσό είναι τέτοιο που τους έχουν βάλει σε...σκέψεις, έλεω και της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί κυρίως στο ισπανικό ποδόσφαιρο, λόγω του κορωνοϊού.

Από την άλλη, ο ίδιος ο παίκτης, δεν βλέπει με θετικό μάτι την φυγή του από την Ατλέτικο, καθώς χτίζει ήδη το νέο του σπίτι στην Μαδρίτη, ενώ δεν έχει και κανένα πρόβλημα να...χαμηλώσει τις απολαβές του προκειμένου να μείνει στον σύλλογο.

Ο Ισπανός μέσος έχει συμβόλαιο έως το 2024 και τη φετινή σεζόν έχει γράψει 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 10 γκολ και μοιράζοντας εννέα ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.