Τίναξε την μπάνκα στον αέρα ο Καρυπίδης με τον Ζερβίνιο- Ερχεται την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη

Βασίλης Μάστορας12 Ιουλίου 2022

Οι μεταγραφικές «βόμβες» δεν έχουν τελειωμό φέτος στον Αρη. Μετά τον Αντρέ Γκρέι, ο Θόδωρος Καρυπίδης πυροδότησε και νέα «βόμβα» με τον πολύπειρο πλάγιο χαφ/εξτρέμ από την Ακτή Ελεφαντοστού, Ζερβίνιο! 

Η ΠΑΕ Αρης τα έχει βρει σε όλα με τον 35χρονο μέσο της Τραμπζονσπόρ (το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται κανονικά το ερχόμενο καλοκαίρι), ο οποίος ετοιμάζεται να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα», ανοίγοντας ένα ακόμη κεφάλαιο στη μεγάλη και πλούσια καριέρα του. 

Τη σεζόν που πέρασε, ο διεθνής Ιβοριανός (88 συμ., 33 γκολ) αγωνίστηκε στην πρωταθλήτρια Τουρκίας, έχοντας συμπαίκτες τους Σιώπη και Μπακασέτα, παίζοντας σε 9 ματς και σημειώνοντας 2 τέρματα. 

Ο Ζερβινιό έχει παραστάσεις από Γαλλία (τρεις γεμάτες σεζόν στη Λε Μαν), πριν κάνει το ξεπέταγμα με την Αρσεναλ, στην οποία αγωνίστηκε δύο σεζόν (46 συμ., 9 γκολ). Ο 35χρονος αριστερός χαφ (μπορεί να παίξει και δεξιά και κατά συνθήκη στην κορυφή), έκανε πράγματα και θάματα, φεύγοντας από το Λονδίνο, και μετακομίζοντας στη Ρόμα, όπου και έπαιξε τρεις σεζόν (71 ματς., 16 γκολ). 

Από την πρωτεύουσα της Ιταλίας έφυγε το 2016, ταξιδεύοντας στην Κίνα και τη Χεμπεϊ. Στη συνέχεια, επέστρεψε στην Ευρώπη και την Ιταλία για χάρη της Πάρμα, όπου αγωνίστηκε τρεις σεζόν, έχοντας 88 (!) συμμετοχές και σημειώνοντας 23 γκολ, πριν ενταχθεί στην ομάδα από την Τραπεζούντα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.