Την πρώτη του προπόνηση στον Ηρακλή έκανε ο Σούλης Παπαδόπουλος

Γιάννης Τσερβίνης10 Μαρτίου 2024

Βάρος στην ψυχολογική ανάταση

Συνεπείς στο ραντεβού τους ήταν χθες το πρωί Σούλης Παπαδόπουλος και Λευτέρης Βελέντζας, με αμφότερους να βρίσκονται από νωρίς στις εγκαταστάσεις του Ηρακλή στη Μίκρα. Ο 57χρονος τεχνικός και ο βοηθός του «έπιασαν» δουλειά, καθώς πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση με τους κυανόλευκους. Αμφότεροι έχουν την «υποχρέωση» να οδηγήσουν τον Ηρακλή σε αποφυγή περιπετειών στα πλέι άουτ, έτσι ώστε ο Ημίθεος και με την έλευση του κ. Μονεμβασιώτη να χαράξει μία νέα πορεία, διοικητική, αγωνιστική, λειτουργική.

Το νέο επιτελείο γνωρίστηκε με την ομάδα, με τον προπονητή να μιλά προς τους ποδοσφαιριστές, επιχειρώντας να ανυψώσει το ηθικό τους ενόψει της κρίσιμης συνέχειας και των αλλεπάλληλων μαχών για τη σωτηρία, που έχουν να δώσουν, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε πρόγραμμα προπόνησης, με τον Σούλη Παπαδόπουλο να επιχειρεί να περάσει τις δικές του τακτικές κατευθύνσεις, στον τομέα της αγωνιστικής στρατηγικής.

Κάνει ντεμπούτο στην Αριδαία

Ο Σούλης Παπαδόπουλος ελλείψει χρόνου θα πέσει κατευθείαν στα… βαθιά. Αύριο το απόγευμα στις 3 θα καθοδηγήσει τους κυανόλευκους στο παιχνίδι με τον Αιολικό όπου δεν υπάρχει για αυτούς άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης. Ετσι ώστε να μπουν στα πλέι άουτ με την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή και με «αέρα» από τις άλλες ομάδες που βρίσκονται πίσω τους βαθμολογικά.

Ο κ. Παπαδόπουλος μπορεί να υπολογίζει ξανά τον Εμπό που εξέτισε την τιμωρία του, ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία του Χρούσιελ.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.