ΠΑΟΚ: Αύριο στη Θεσσαλονίκη ο Νάρεϊ, δηλώνεται στην UEFA

Metrosport Team14 Ιουλίου 2022

Προ των πυλών του ΠΑΟΚ είναι ο Νάρεϊ, καθώς όπως είχαμε αναφέρει και στο χθεσινό αναλυτικό ρεπορτάζ της Metrosport και του Metrosport.gr, επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο ομάδων. Η νεότερη πληροφορία που προέκυψε χθες το βράδυ ανέφερε πως ο Νάρεϊ έρχεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη.

Για την ακρίβεια, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αναμένεται την Παρασκευή στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα ο Νάρεϊ θα είναι παρών για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ τριετούς διάρκειας και παράλληλα θα δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του Δικεφάλου στην UEFA για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στους ευρωπαϊκούς αγώνες με αντίπαλο την Λέφσκι Σόφιας. Η μετακίνηση του Νάρεϊ στον ΠΑΟΚ θεωρείται τελειωμένη υπόθεση, για το τυπικό σκέλος της υπόθεσης όμως, πρέπει να μπουν υπογραφές στα συμβόλαια.

Από την πατρίδα του, υπάρχουν συνεχείς αναφορές το τελευταίο 24ωρο.

Ο Νάρεϊ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ζοσέ Μπότο και τον ΠΑΟΚ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Αυτό υποστηρίζουν κορυφαία γερμανικά μέσα ενημέρωσης, ενώ πρέπει να αναφέρουμε πως υπάρχει μία πληροφορία που δεν έχει επιβεβαιωθεί και σύμφωνα με την οποία, υφίσταται το ενδεχόμενο της επέκτασης της συνεργασίας και για τέταρτο χρόνο, αρκεί να συμπληρώσει ο Νάρεϊ ένα συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών. Σε κάθε περίπτωση, ο ικανός εξτρέμ, που πραγματοποίησε μία πολύ καλή σεζόν στην δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας οκτώ γκολ και μοιράζοντας 15 ασίστ είναι έτοιμος να προβάρει την ασπρόμαυρη φανέλα. Από την στιγμή που δεν προπονήθηκε χθες και οι επιτελείς της Φορτούνα τονίζουν πως το θέμα με τον ΠΑΟΚ είναι προχωρημένο, είναι σαφές πως άμεσα θα έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της Bild αναφέρει:

«Δεν θα ξαναπαίξει ποτέ στη Φορτούνα! Ο Κάλεντ Νάρεϊ δεν έκανε προπόνηση την Τετάρτη 13 Ιουλίου με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Φορτούνα Ντίσελντορφ. Μια μέρα νωρίτερα, ο προπονητής Ντάνιελ Τιούνε του είχε υποσχεθεί ότι θα παίξει το Σάββατο 15 Ιουλίου στο Μαγδεμβούργο. Αλλά αυτό δεν θα συμβεί για το καλύτερο παίκτη της Φορτούνα την περασμένη σεζόν (8 γκολ/15 ασίστ). Ενώ οι πρώην συμπαίκτες του συνεχίζουν την προετοιμασία για την έναρξη της σεζόν, ο Νάρεϊ θα αποχωρήσει από την ομάδα. 

Ο Κρίστιαν Γουέμπερ δήλωσε: «Δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης των διαπραγματεύσεων με τον ΠΑΟΚ, δεν πιστεύουμε πλέον ότι έχει νόημα να προπονείται ο Κάλεντ μαζί μας. Οι σύλλογοι φέρονται να έχουν συμφωνήσει για άμεση μεταγραφή 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. Για να μπορέσει η Φορτούνα να φτάσει τα απαιτούμενα 2 εκατομμύρια, τόσο αξίζει ο Narey σύμφωνα με το «transfermarkt.de», προγραμματίζονται πληρωμές μπόνους με την ελληνική ομάδα. Ο Νάρεϊ θα υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης μέχρι το 2025. 

Ο Νάρεϊ ήθελε απεγνωσμένα να δεχτεί την προσφορά μετά από ένα μόνο χρόνο στο Ντίσελντορφ. Έκανε… απεργία ακόμη και στην πρόβα τζενεράλε της σεζόν, στο φιλικό κόντρα στην Τβέντε όπου και δεν αγωνίστηκε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.