Την επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Βιλερμπάν

Metrosport Team21 Μαρτίου 2024

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε must win αναμέτρηση τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ (21/03, 21:15) για την 31η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, αναζητώντας οξυγόνο μετά την ήττα από την Εφές στην Κωνσταντινούπολη πριν από 48 ώρες.

Οι ερυθρόλευκοι είδαν το εντυπωσιακό σερί σε Ελλάδα και Ευρώπη από τις 25 Ιανουαρίου να σταματά στην Τουρκία από την Αναντολού Εφές με 85-72 και απόψε θέλουν τη νίκη προκειμένου να είναι τόσο στην 6άδα όσο και να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της 4άδας και του πλεονεκτήματος έδρας στα playoff. Απομένουν μόλις 4 αγωνιστικές για το τέλος της κανονικής περιόδου της EuroLeague και κάθε απώλεια θα απομακρύνει τον Ολυμπιακό από τον στόχο της πρώτης τετράδας μετρά. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του ανέφερε ότι: «Όποιος περιμένει ένα ματς που θα είναι εύκολο, κάνει λάθος. Κέρδισε την Εφές, κέρδιζε και 20 πόντους και χθες ήταν και δέκα πόντους στην τέταρτη περίοδο και στο τέλος έχασε από την Μακάμπι, που είναι πολύ καλή ομάδα.

Δεν υπάρχει αδιάφορο ματς στην Euroleague. Είναι μια ομάδα που έχει αθλητικότητα, μπορεί να ανοίξει το σκορ, έχει εμπειρία στους περιφερειακούς, τον τελευταίο καιρό παίζει πολύ καλά και περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι. Σε καμία περίπτωση δεν είναι διαδικαστικό», τόνισε ενόψει του ματς ο προπονητής των ερυθρόλευκων.

Με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να προσθέτει: «Όλες οι ομάδες έχουν επίπεδο και ταλέντο, έτσι και η Βιλερμπάν. Είδαμε προχθές ότι πήγε να κερδίσει τη Μακάμπι εκτός έδρας. Το παιχνίδι θέλει προσοχή, θέλει πολλή σοβαρότητα και να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και έχουμε δείξει μέχρι στιγμής».

Από την άλλη οι Γάλλοι έρχονται στην Ελλάδα για να κάνουν ζημιά στον Ολυμπιακό. Προέρχονται από τη νίκη κόντρα στην Εφές και πριν 48 ώρες ήταν ανταγωνιστικοί κόντρα στην Μακάμπι, προηγήθηκαν με 10 των ισραηλινών αλλά τελικά ηττήθηκαν με 98-90.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime, ενώ διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ, Τόμας Τραβίτσκι και Μάριο Μάικιτς.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.