Την ανατροπή με τον Κούρτιτς, θα την ζήλευε και ο… Χίτσκοκ

Γιώργος Καστάνης20 Δεκεμβρίου 2021

Η ανατροπή της ανατροπής έγινε στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ περισσότερο παθιασμένο να κερδίζει τον αξιόμαχο Αστέρα Τρίπολης, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι από κάθε άποψη. Ο Δικέφαλος είχε σε ένα ακόμη παιχνίδι, ηγέτη του, τον Γιασμίν Κούρτιτς. Ο Σλοβένος με απόλυτη ψυχραιμία, σκόραρε δύο φορές στα πέναλτι που κέρδισαν οι Αουγκούστο και Κρέσπο και χάρισε τρεις ακόμη υπερπολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του. Την εξέλιξη του αγώνα θα την ζήλευε ο…Χίτσκοκ, γιατί πολύ απλά αυτό το παιχνίδι τα είχε όλα. 

Πέντε γκολ, αλλαγή στην διακύμανση του σκορ και μεγάλη επιμονή τόσο των παικτών του ΠΑΟΚ όσο και του Αστέρα να πετύχουν γκολ για την νίκη. Ο ΠΑΟΚ έδειξε πως είχε περισσότερη αυτοπεποίθηση, όπως ανέφερε στις δηλώσεις του και ο Λουτσέσκου. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς, αντέδρασε, ισοφάρισε με ένα καταπληκτικό γκολ του Ακπομ, προηγήθηκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με τον Σλοβένο φέρνοντας τούμπα το ματς. Και παρότι ισοφαρίστηκε από τον κεντρικό αμυντικό του Αστέρα, σε μία αδράνεια της άμυνας, κατάφερε να σκοράρει το τρίτο γκολ, χάρη στην επέλαση του Κρέσπο και το κερδισμένο πέναλτι από τον Γκαρσία. 

Το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κούρτιτς που ψάρωσε για δεύτερη φορά τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει το Πρωτάθλημα για το 2021 έχοντας 28 βαθμούς με κομβικό παίκτη τον Κούρτιτς και παρότι δεν είχε καλή απόδοση, κατάφερε να πετύχει μία νίκη που θα αποδειχθεί απαραίτητη στο Πρωτάθλημα. Αυτό που απομένει, είναι να σφραγίσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με αντίπαλο την Λάρισα, για να κάνει καλές γιορτές και στην συνέχεια να ανασυνταχθεί σε όλους τους τομείς. Να αναδιοργανωθεί η ομάδα και να γίνουν κινήσεις ενίσχυσης που θα την βοηθήσουν στα παιχνίδια που θα αρχίσουν το νέο έτος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.