Τιμωρία στον Διαμαντόπουλο, παραπομπή από τον Καρατζίκα

Metrosport Team02 Φεβρουαρίου 2023

Γράφουν οι: Γιώργος Καστάνης – Γιώργος Ζαϊρης

Τον τύλιξε σε μία κόλλα χαρτί ο παρατηρητής διαιτησίας Αντώνης Καρατζίκας, μέλος της ΚΕΔ (από ένα χωριό του Ολύμπου), τον διαιτητή Διαμαντόπουλο, που είναι και διεθνής. Τον ρέφερι που έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλτι στον Λεβαδειακό, τις προάλλες στην Τούμπα. Ο παρατηρητής όμως ήταν αυστηρός μαζί του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Metrosport, ο Καρατζίκας παρέπεμψε τον Διαμαντόπουλο. Ως εκ τούτου ο συγκεκριμένος διαιτητής, θα τιμωρηθεί με την προβλεπόμενη ποινή, από τον Μπένετ και την ΚΕΔ γενικότερα. Ποια είναι αυτή η ποινή; Από την Αθήνα, καλά πληροφορημένη πηγή, έλεγε στη Metrosport πως για τους επόμενους δύο μήνες δεν θα σφυρίξει σε αγώνα πρωταθλήματος. Πάντως ο Διαμαντόπουλος ταξίδεψε ήδη για το Κουβέϊτ, καθώς εκεί θα διευθύνει ένα παιχνίδι στα Εμιράτα.

Επειδή είναι διεθνής ο Διαμαντόπουλος, ορίστηκε από την UEFA και σε ματς του Europa League στις 16 Φεβρουαρίου. Εκεί θα είναι ως VAR, με βασικό διαιτητή τον Τάσο Σιδηρόπουλο. Πάντως παρότι διεθνής, το λανθασμένο πέναλτι υπέρ του Λεβαδειακού, το έδωσε. Και αυτό, προκάλεσε την έκρηξη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Μακάρι τέτοιου είδους διαιτησίες να μην δούμε ξανά σε οποιοδήποτε αγώνα πρωταθλήματος.

Καθαρός, παλικάρι, τον κυνήγησε η παράγκα

Όσο για τον παρατηρητή διαιτησίας, τον Αντώνη Καρατζίκα που παρέπεμψε τον Διαμαντόπουλο για το μαϊμού πέναλτι στην Τούμπα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως πρόκειται για έναν καθαρό, από κάθε άποψη άνθρωπο που άντεξε επί σειρά ετών στον δύσκολο χώρο του ποδοσφαίρου. Είχε τολμήσει, γιατί περί αυτού πρόκειται, να ακυρώσει (σωστά) γκολ του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη επί της Καβάλας πριν από αρκετά χρόνια. Εξαιτίας εκείνης της απόφασής του, ο Σάββας Θεοδωρίδης τον κυνηγούσε ανελέητα. Στην πορεία, δέχθηκε “πόλεμο” από την παράγκα που λυμαίνονταν τον χώρο του ποδοσφαίρου. Παρέμεινε όμως στο ύψος του, δεν επηρεάστηκε από τις απειλές που δεχόταν και είναι, ένας από τους λίγους που άντεξαν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.