Τιμήστε τη φανέλα, πάρτε την πρόκριση!

Γιώργος Ζαΐρης25 Αυγούστου 2020

Aύριο (26/8) συμπληρώνονται δέκα χρόνια από την ιστορική πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Φενέρ μέσα στην Πόλη. Σήμερα (25/8) ο Δικέφαλος του Βορρά καλείται να επαναλάβει αυτόν τον θρίαμβο σε αγώνα νοκ άουτ που κρίνει πολλά. 

Απέναντι στην Μπεσίκτας και στην άδεια λόγω πανδημίας Τούμπα, η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα καλείται να βγάλει τον καλύτερο εαυτό της γνωρίζοντας πως μια πρόκριση θα φέρει τεράστια κέρδη και όχι μόνο οικονομικά στην ομάδα. 

Ο ΠΑΟΚ παίρνοντας την πρόκριση, παραμένει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, εξασφαλίζει στη χειρότερη περίπτωση τη συμμετοχή του στα πλέι οφ του Εuropa, βάζει στα ταμεία του πολλά χρήματα και έχοντας πλέον και το χρόνο σύμμαχο του μέχρι το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι θα μπορεί να κάνει μεταγραφές που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα. 

Ομως για να μετρήσει όλα αυτά τα οφέλη ο ΠΑΟΚ πρώτα απ’ όλα πρέπει να αφήσει στα αποδυτήρια το κακό του αγωνιστικό πρόσωπο που πολλάκις το είδαμε πέρσι. Παράλληλα να «κλειδώσει» τα ατού της τουρκικής ομάδας που μπορεί να μην είναι ακόμη έτοιμη αλλά θέλει και αυτή την πρόκριση για να αρχίσει την απόσβεση των πολλών μεταγραφών που έκανε τις τελευταίες μέρες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.