Τηλεδιάσκεψη της ΕΠΣΜ με τα σωματεία

Metrosport Team23 Νοεμβρίου 2020


Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή η ΕΠΣΜ θα έχει τηλεδιάσκεψη με τα σωματεία ανά όμιλο αρχής γενομένης από την Παρασκευή επισήμανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Σάββας Δημητριάδης μιλώντας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στον Μάκη Κιλιντάρη. Η αρχή θα γίνει με τον πρώτο όμιλο της Α1.

«Δύσκολη είναι η σημερινή μέρα καθώς χάσαμε έναν φίλο μας, τον Χρήστο Παπουλίδη» ανέφερε στην αρχή ο Σάββας Δημητριάδης ενώ στη συνέχεια μεταξύ άλλων είπε: H ΕΠΣΜ θα βγάλει ανακοίνωση συμπαράστασης  για τους γιατρούς και νοσηλευτές ενώ θα σταλεί  μια μπαλέτα με νερά σε κάθε ΜΕΘ για το προσωπικό που προσπαθεί να σώσει ανθρώπινες ζωές. 

Ο καθένας να προστατεύσει τον εαυτό του είπε ο Σάββας Δημητριάδης και πρόσθεσε: Η ΕΠΣΜ μέσω  ιμέιλ που θα στείλει σε όλα τα σωματεία θα ζητάει να την ενημερώσουν ποια έχουν καταθέσει όλα τα στοιχεία, ποια έχουν κάνει ολοκληρωμένες αιτήσεις για το μητρώο και ποια είναι υπό ολοκλήρωση. Στη συνέχεια η ΕΠΣΜ θα στείλει στη ΓΓΑ κατάσταση με όλα τα ενεργά σωματεία, με την ιστορικότητα των σωματείων και ποια έχουν κάνει ολοκληρωμένες αιτήσεις και ποια είναι υπό ολοκλήρωση και αυτό θα είναι ένας μπούσουλας για τη ΓΓΑ».

Οσον αφορά τα Πρωταθλήματα είπε: Οποτε και να ξεκινήσουμε τα Πρωταθλήματα θα προλάβουμε

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.