Τηλεδιάσκεψη για τη Νέα Τούμπα!

Κώστας Πετρωτός01 Ιουνίου 2020

Η «Μetrosport» δίνει με συχνές αναφορές κάθε εξέλιξη που υπάρχει για το μεγάλο πρότζεκτ του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ και σας έχει προϊδεάσει ότι περίπου στα μέσα Ιουνίου το Ειδικό Χωρικό της Νέας Τούμπας θα βγει σε δημόσια διαβούλευση. Ήδη, όπως έχουμε σημειώσει, το πρότζεκτ «δουλεύεται» σε τρία διαφορετικά υπουργεία: Μεταφορών (για τις υπογειοποιήσεις), Πολιτισμού (για να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια προκύψουν με τυχόν ευρήματα) και κυρίως Περιβάλλοντος, όπου έχει πάει όλος ο φάκελος των περίπου 1000 σελίδων.

Με τους υπευθύνους του συγκεκριμένου υπουργείου (πιθανόν θα συμμετάσχει και ο αρμόδιος υφυπουργός, Δημήτρης Οικονόμου), μέσα στην εβδομάδα προγραμματίζεται να γίνει τηλεδιάσκεψη. Στην διάρκειά της, άνθρωποι που έχουν επιφορτιστεί με το πρότζεκτ (το πιθανότερο, ο υπεύθυνος γηπεδικών εγκαταστάσεων της ΠΑΕ, Γιάννης Δημογιάννης και ο αρχιτέκτονας, Τάκης Δούμας) θα κάνουν μία παρουσίαση όλων των δεδομένων στους επιτελείς του υπουργείου και θα δώσουν όλες τις απαραίτητες διευκρινίσεις γύρω από το πρότζεκτ.

Μετά από αυτό θα μετράμε αντίστροφα για να τεθεί το σχέδιο της Νέας Τούμπας σε δημόσια διαβούλευση, η οποία θα είναι ανοιχτή όλο το καλοκαίρι, για να μπορεί κάθε πολίτης ή φορέας να καταθέσει τις παρατηρήσεις του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.