Τιάγκο Βιεϊρίνια: «Αυτό μου είπε ο αδελφός μου για τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2020

Για την αποχώρηση του αδελφού του από τον ΠΑΟΚ μίλησε στο Metropolis 95.5 ο Τιάγκο Βιεϊρίνια.

Ο αδελφός του Αντελίνο Βιεϊρίνια φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και δήλωσε ότι o μέχρι πρότινος αρχηγός του Δικεφάλου μπορεί να παίξει για 3-4 χρόνια ποδόσφαιρο.

Μεταξύ άλλων ο Τιάγκο Βιεϊρίνια δήλωσε:  

Πόσα αδέρφια είναι στην οικογένεια: «Είμαστε 7 αδέρφια. Ο Αντελίνο είναι ο τρίτος μεγαλύτερος».

Παίζει ο ίδιος ποδόσφαιρο και ποιοι από την οικογένεια είναι ποδοσφαιριστές: «Παίζω αλλά σε επίπεδο τρίτης εθνικής. Ποδόσφαιρο παίζει και ο πιο νεαρός αδερφός».

Για το αν μίλησε με τον Αντελίνο και πώς νιώθει: «Μιλήσαμε και με τον ίδιο και με τους γονείς. Γνώριζαν τι θα γίνει, απλά περίμεναν και την τελική απόφαση».

Για το αν έχουν επισκεφθεί την Τούμπα: «Έχω έρθει κι εγώ και ο μικρός αδερφός, και οι γονείς μας. Του αρέσει πολύ ο ΠΑΟΚ και η Βιτόρια Γκιμαράες από την ομάδα που είχε βγει μικρός».

Τους έχει μιλήσει ο Αντελίνο για το επόμενο βήμα του: «Δεν ξέρουμε κάτι για Ολλανδία ή κάποια ομάδα από την Ευρώπη. Για την Αλ Χιλάλ, ο Λουτσεσκου έχει πει ότι θέλει τον Βιεϊρίνια που παίζει σε πολλές θέσεις».

Παρακολουθούσαν οικογενειακώς τους αγώνες του Βιεϊρίνια: «Προσπαθούσαμε να δούμε όλα τα παιχνίδια. Ακόμα αν δεν τα είχαν στην πορτογαλική τηλεόραση, τα ψάχναμε να τα βρούμε στο διαδίκτυο».

Μέχρι πότε ο Αντελίνο θα παίζει ποδόσφαιρο: «Λατρεύει το ποδόσφαιρο και έχει δυνατό σώμα οργανικά μπορεί να αντέξει. Ο ίδιος νομίζει πως μπορεί να παίξει 3-4 χρόνια ακόμα».

Υπήρξε ενδιαφέρον πορτογαλικής ομάδα για τον Βιεϊρίνια: «Τον ήθελαν αρκετές ομάδες αλλά δεν ήθελε πότε να αλλάξει ομάδα όσο ήταν στον ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.