Τιάγκο Αλκάνταρα: «Γιατί σιχαίνομαι το σύγχρονο ποδόσφαιρο!»

Metrosport Team21 Ιουνίου 2021

Το ποδόσφαιρο δεν έχει καμία σχέση με τα παλαιότερα χρόνια, καθώς, πλέον, η τακτική και η ταχύτητα κυριαρχούν αντί του θεάματος, στις περισσότερες περιπτώσεις. Κάτι που δεν αρέσει καθόλου στον νυν ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ και πρώην της Μπάγερν Μονάχου, Τιάγκο Αλκάνταρα. Ο Βραζιλιάνος μέσος μίλησε έξω από τα δόντια.

«Βλέπουμε λιγότερη μαγεία από τους παίκτες, οι οποίοι πλέον απλά... τρέχουν. Δεν υπάρχει ανάγκη να κάνει κάποιος μια ντρίμπλα, μια έμπνευση. Οι ποδοσφαιριστές μαθαίνουν πια να τρέχουν και να έχουν καλή φυσική κατάσταση. Λείπουν οι παίκτες που μπορούν να σου κόψουν την ανάσα με μια μαγική τους κίνηση» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε:

«Όσο για το VAR, εύχομαι να μην υπήρχε. Δεν μου αρέσει καθόλου. Όπως εμείς κάνουμε λάθη στα παιχνίδια και οι διαιτητές είναι άνθρωποι που επίσης μπορούν να κάνουν λάθη. Επίσης, ακόμα κι αν πετύχει κάποιος ένα μαγικό γκολ από το κέντρο, πάλι θα πρέπει να περιμένει το VAR για να είναι σίγουρος! Σιχαίνομαι γενικά την μορφή που έχει πάρει το ποδόσφαιρο ως σύγχρονο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.