Tι ζήτησε η SL2 απο τον Γραμμένο

Metrosport Team09 Ιουνίου 2020

Επί τάπητος τέθηκαν όλα τα θέματα της Super League 2 στη συνάντηση των εκπροσώπων του πρωταθλήματος με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένο. 

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ και συζήτησαν για το θέμα της αναδιάρθρωσης χωρίς τον υποβιβασμό κάποιας ομάδας από τις τρεις κατηγορίες , την άνοδο τεσσάρων στην πρώτη κατηγορία και πρωτάθλημα με 18,16 και 14 ομάδες αντίστοιχα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ωστόσο, από την πλευρά της Ομοσπονδίας δεν υπήρξε κάποια απάντηση αφού θα πρέπει να ενημερωθεί η Super League 1. Να θυμίσουμε ότι η Πολιτεία με νομοθετική ρύθμιση έριξε το μπαλάκι στις Ομοσπονδίες και τις Ενώσεις για αναδιάρθρωση.

Επιπλέον, στο τραπέζι έπεσε και η συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων. Οι εκπρόσωποι των ομάδων υποστήριξαν ότι αδυνατούν να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα μέχρι τις 2/8, ημερομηνία που έχει μπει deadline από την ΕΠΟ. 

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι Λεωνίδας Λεουτσάκος (πρόεδρος της Ένωσης), Γιώργος Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Παναγιώτης Μονεμβασιώτης (Απόλλων Σμύρνης), Αντώνης Ροκάκης (Χανιά), Κωνσταντίνος Κολοκυθάς (Λεβαδειακός). 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.