Τι θα συμβεί στην Εθνική Γαλλίας αν κριθεί ένοχος ο Μπενζεμά για την «υπόθεση Βαλμπουενά»;

Metrosport Team10 Νοεμβρίου 2021

Με αγωνία περιμένει το ποδοσφαιρικό και όχι μόνο κοινό της Γαλλίας τα όσα θα ακουστούν στο δικαστήριο της 24ης Νοεμβρίου, εκεί όπου αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου για τον εκβιασμό του Καρίμ Μπενζεμά στον Βαλμπουενά.

Οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές θα μάθουν την απόφαση του Δικαστηρίου, με τον εισαγγελέα να έχει ζητήσει αρχικά ί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών στον Γάλλο στράικερ με αναστολή, αλλά και ένα πρόστιμο που ανέρχεται στις 75.000. Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μέσω του συνηγόρου του αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 150.000 για ηθική βλάβη.

Επί του θέματος, μέσα από την γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», τοποθετήθηκε ο Πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκράε, σημειώνοντας πως ακόμα σε ένα ενδεχόμενο που κριθεί ένοχος ο επιθετικός της Ρεάλ δεν θα χάσει τη θέση του στην Εθνική, την οποία κέρδισε φέτος ξανά, αναφέροντας χαρακτηριστικά, «Ο προπονητής θα παραμείνει υπεύθυνος για την επιλογή και ο Μπενζεμά δεν θα αποκλειστεί λόγω πιθανής δικαστικής κύρωσης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.