Τι συμβαίνει λοιπόν στην Κίνα;

Αλέξανδρος Τσίγγος15 Απριλίου 2022

Μονολεκτικά θα απαντήσω συμμόρφωση.

Με 25.000 κρούσματα χωρίς νεκρούς, δεν κλείνεις στα σπίτια τους και εισβάλεις μέσα σε αυτά, ορίζεις τον τρόπο ζωής των ανθρώπων μέσα στα σπίτια σε μια πόλη 26.000.000 σε έκταση όσο η κεντρική Μακεδονία. Συμπτωματικοί η ασυμπτωματικοί νέοι γέροι και και παιδιά βίαιη μεταφορά σε προσδιορισμένα κτίρια καραντίνας και με σημαία το ανέφικτο δηλαδή τον στόχο των μηδενικών κρουσμάτων ενός ιού γρίπης. Φυσικά κλειδωμένοι και πεινασμένοι θα αρχίσουν να ουρλιάζουν σα τα άγρια ζώα.

Και αν τα μυαλά των Ελλήνων όπως και του περισσότερου κόσμου, έχουν παγώσει από την δίχρονη προπαγάνδα που ο φόβος διέλυσε την λογική και την επιστήμη, θα σας πω ότι η το ΚΚΚ έχει λαμπρά προϊστορία στην εκκαθάριση όταν το βάζει στο μυαλό του. Για την εφαρμογή της Πολιτιστικής Επανάστασης, το Μεγάλο Αλμα εμπρός ο ΜΑΟ και οι συν αυτό, οδήγησαν 80.000.000 κινέζους στον θάνατο σε λιγότερο από μια 5ετία. 1958 to 1962

Πριν 8 μήνες ο πρόεδρος Ζι ανακοίνωσε την επιστροφή της Κίνας στον παραδοσιακό κομμουνισμό και το τέλος του υβριδικού συστήματος. Άλλωστε ότι τεχνολογία έλλειπε της Κίνας της την παρέδωσε η Αμερική και η Δύση. Μπορεί και μόνη της πια.

Αυτό μάλιστα οδήγησε και τον κύριο Σόρος τον Φεβρουάριο να γράψει άρθρα και να κάνει δημόσιες δηλώσεις για το πόσο επικίνδυνος είναι ο πρόεδρος Ζι, πρώην σύμμαχος.

Από την δεκαετία του 1980, 40 χρόνια τώρα η ανάπτυξη στην Κίνα οδήγησε στην δημιουργία μιας τεράστιας μεσαίας τάξης και πλούτου.

Δεν γίνεται επιστροφή στον κομμουνισμό και τέτοιες ταξικές διαστρωματώσεις.

Αυτή η μεταστροφή ξεκίνησε με διάφορα διατάγματα και πράξεις.

Οι ιδιοκτήτες των μεγάλων τεχνολογικών εταιριών όπως ο δισεκατομμυριούχος Μα του Αli Baba, εξαφανίστηκαν από προσώπου γης.

Όμως αυτό δεν έμεινε μόνο στον τεράστιο συσσωρευμένο πλούτο.

Παράδειγμα:

Τα παιδιά τεμπελιάζουν, σπαταλούν τη νεολαία τους παίζοντας βιντεοπαιχνίδια; διάσωση: όριο παιχνιδιού τριών ωρών .

Έφηβοι που έχουν δηλητηριαστεί το μυαλό τους με την ανόητη, ειδωλολατρική τηλεόραση; διάσωση: Απαγορεύτηκαν τα αγόρια με «αψίμαχα» προγράμματα

Σήμερα λοιπόν οι άνθρωποι παρακολουθούν τα όσα συμβαίνουν στην Σαγκάη και απορούν.

Η συμμόρφωση ξεκινάει από την πόλη που παράγει το 3.7% του Κινεζικού ΑΕΠ.

Δεν είναι η μόνη πόλη. Μια μελέτη της 7ης Απριλίου από την Gavekal Dragonomics διαπίστωσε ότι 87 από τις 100 μεγαλύτερες πόλεις της Κίνας ως προς το ΑΕΠ έχουν επιβάλει περιορισμούς και καραντίνα.

Η Σαγκάη όμως, είναι το μεγαλύτερο κέντρο πλούτου μαζί με το διεθνές χρηματιστήριο αξιών συν ότι έχει έναν τεράστιο συμβολισμό για την νίκη του κομμουνιστικού κόμματος της Κίνας με την ηγεσία του Μάο Τσε Τουνγκ.

Ήταν η τελευταία μεγάλη πόλη σύμβολο του Κινέζικου Εθνικισμού που καταλήφθηκε το 1949. Είναι το σημερινό σύμβολο του Κινέζικου υβριδικού κομουνιστικοκαπιταλιστικού συστήματος.

Και η αρχή του τέλους του και του επόμενου βίαιου μετασχηματισμού της Κινέζικης κοινωνίας.

Κοντός ψαλμός αλληλούια για την Δύση που κορτάρει από κοντά το ίδιο μοντέλο.

Και τεράστιο το λάθος (;) της να στείλει την Ρωσία στην αγκαλιά της Κίνας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.