Τι «ψηφίζουν» οι παίκτες του ΠΑΟΚ για το Μουντιάλ

Γιώργος Ζαΐρης03 Δεκεμβρίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΙΡΗΣ

Οι αγώνες νοκ άουτ αρχίζουν στο Κατάρ και μπαίνουμε στην τελική ευθεία για να μάθουμε ποιος θα σηκώσει την κούπα. Αλλοι θα πανηγυρίσουν και άλλοι θα απογοητευτούν. Και κάποιοι άλλοι θα πουν «σας τα έλεγα εγώ…»

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου που κάνουν την προετοιμασία τους στην Λάρνακα και το βράδι μαζεύονται μπροστά στην τηλεόραση για να δουν τον αγώνα των 21:00 έχουν εκφράσει ήδη τις επιθυμίες τους μιλώντας μας στο περιθώριο των προπονήσεων.

Αργεντινή δαγκωτό βλέπει ο Νάρεϊ που όταν ρωτήθηκε για το στραπάτσο της Γερμανίας απάντησε «αυτά έχει το ποδόσφαιρο». Ο Σβαμπ είναι απογοητευμένος αφού απουσιάζει η Ιταλία από το Μουντιάλ και βλέπει και αυτός την παρέα του Μέσι να το σηκώνει το τρόπαιο.

Ο Ντάντας προφανώς και θέλει να το πάρει η Πορτογαλία αλλά σε μια στιγμή ειλικρίνειας παραδέχθηκε πως αυτό μπορεί να το πετύχει και η Αργεντινή.

Οι Πορτογάλοι ενωμένοι δεν αργούν να δώσουν την απάντηση και θεωρούν πως η χώρα τους μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου όπως και ο Λύρατζης.

Αν ρωτήσεις τον Αουγκούστο είναι αυτονόητο πως θα σου πει Βραζιλία με ή χωρίς τον Νεϊμάρ.

Για τον Καντουρί; Όπως μπορείτε να διαβάσετε στην σημερινή του αποκλειστική συνέντευξη στη «Μ», είναι περήφανος για το Μαρόκο και θεωρεί πως μπορεί να αποκλείσει την Ισπανία. Αν συμβεί αυτό; Θα έχουμε δράματα με τον Λουτσέσκου που δεν αποκλείει το ενδεχόμενοι οι Ισπανοι να φτάσουν στην κορυφή του κόσμου θεωρώντας πως έχει μια δυνατή νεανική ομάδα. Ποδοσφαιρικά μιλώντας ο Ραζβάν Λουτσέσκου στέκεται και στην Γαλλία, ακόμη και χωρίς Μπενζεμά. Όταν ρωτήθηκε ο Λουτσέσκου γιατί αφήνει εκτός κάδρου Βραζιλία και Αργεντινή εξήγησε σε αυτές τις ομάδες υπάρχει τεράστια πίεση και δεν ξέρει αν μπορούν να πέσουν θύμα της. Ο Μπότο; Ψηφίζει την χώρα του αλλά κλείνει το μάτι και στην Βραζιλία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.