Τι...«παίζει» με Ιακωβίδη και Θεοδωρίδου; Ο τραγουδιστής απαντά!

Metrosport Team30 Οκτωβρίου 2021

Πολλοί είναι αυτοί που βιάστηκαν να βγάλουν τα συμπεράσματα τους για τη σχέση μεταξύ του Πέτρου Ιακωβίδη και της Νατάσσας Θεοδωρίδου, με τον νεαρό τραγουδιστή να βάζει τα πράγματα στη θέση τους μέσα από συνέντευξη που έδωσε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Όταν βλέπεις την τεράστια επιτυχία που έκαναν τραγούδια σου, όπως το «Παραδόθηκα σε σένα» της Νατάσας Θεοδωρίδου, δεν σκέφτηκες ποτέ ότι έπρεπε να το έχεις κρατήσει για σένα;

«Ποτέ. Τραγούδια όπως τα «Ξημερώματα», «Πόσο», «Παραδόθηκα σε σένα ή τα δικά μου «Σ' αγαπάω σου φώναξα» και «Μη θυμώνεις» καταλαβαίνεις εξαρχής από τον ρυθμό και το λόγια, ότι θα κάνουν κάτι. Το πόσο μεγάλο θα είναι αυτό το κάτι δεν μπορείς να το γνωρίζεις. Εκεί παίζει ρόλο και ο καλλιτέχνης. Δεν έχω κανένα παράπονο όμως. Δεν είμαι ούτε πέντε χρόνια στην Αθήνα και με έχουν εμπιστευτεί μεγάλοι καλλιτέχνες, όπως η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός».

Είστε και φίλοι πλέον εξάλλου. Ειδικά με τη Νατάσα, βγάλατε μαζί την καραντίνα και έφτασαν να γράψουν ότι είστε ζευγάρι.

«Εσύ τα ξέρεις καλύτερα αυτά. Στον χώρο αυτό μπορείς να ακούσεις χίλια δυο.
Η Νατάσα γελάει με αυτά, τα διακωμωδούσαμε».

Τι εκτιμάς περισσότερο σε εκείνη;

«Θα σου πω ένα πράγμα που είχα δει στη Νατάσα όταν δουλέψαμε μαζί και το εκτίμησα πολύ. Στις πρόβες έμπαινε στο μαγαζί και μιλούσε σε όλους με τον πιο ευγενικό τρόπο. Είναι μια κυρία, βοηθάει τους άλλους καλλιτέχνες, θέλει το καλύτερο για όλο το σχήμα, όχι μόνο για τον εαυτό της. Και μόνο που ήμουν μαζί της σε ένα μαγαζί · και που τραγούδησε κομμάτια μου με έχει βοηθήσει πολύ. Επίσης, είναι πολύ καλή στο να δίνει συμβουλές. Επειδή έχουμε γίνει οικογένεια πλέον, με συμβουλεύει και για πιο προσωπικά μου θέματα. Είναι πάντα δίπλα μου».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός;

«Εκεί είναι μια άλλη σχέση γιατί είμαστε άντρες. Είναι, επίσης, μεγάλη μου χαρά που έχει πει τραγούδια μου και έχουμε δουλέψει μαζί. Είναι ένας από τους καλύτερους καλλιτέχνες της γενιάς του».

Φέτος συνεργάζεσαι πρώτη φορά με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο Fantasia.

«Ήταν μια συνεργασία που είχε προγραμματιστεί αρχικά έναν χρόνο πριν, αλλά δεν έγινε λόγω κορωνοϊού. Ο Οικονομόπουλος είναι μια περίπτωση τραγουδιστή που στο live είναι ακόμα καλύτερος και από το CD. Έχει μια σοβαρότητα και ωριμότητα και ως καλλιτέχνης και ως άνθρωπος. Ταιριάξαμε γιατί δεν μου αρέσουν οι δήθεν. Ό,τι σου λέει αυτό ακριβώς είναι. Αυτό το εκτίμησα πολύ σε εκείνον. Δεν λέει άλλα μπροστά σου και άλλα πίσω σου. Το ότι είναι μεγάλος καλλιτέχνης το ξέρουν όλοι, δεν χρειάζεται να το πω εγώ».

Πηγή:ΟΚ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.