«Τη Λίβερπουλ τη βολεύει η Ρεάλ στον τελικό»

Metrosport Team04 Μαΐου 2022

Ο προπονητής Μάριος Κουτσιμανής, με περάσματα από την Κάρντιφ και την Στόουκ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων σχολίασε την πρόκριση της Λίβερπουλ επί της Βιγιαρεάλ στον τελικό του Champions League, αλλά και τη σημερινή αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Βιγιαρεάλ: «Πιστεύω πως ο Κλοπ προσπάθησε να κάνει και ροτέσιον στον πρώτο ημίχρονο, γιατί ακολουθεί ο αγώνας με την Τότεναμ, πίστευε ότι θα προκριθεί πιο εύκολα. 

Στο δεύτερο μέρος έβαλε το Ντίαζ μέσα και άλλαξε όλο το ματς. Η Λίβερπουλ έχει έναν προπονητή που παίζει direct παιχνίδι, στις μεταγραφές του βάζω δέκα. Ο Ντίαζ είναι ένα από τα καλύτερα εξτρέμ στον πλανήτη, τον βάζω στην πρώτη πεντάδα των εξτρέμ. Με προβληματίζει που ακόμα δεν έχει συγχρονίσει την κυκλοφορία της μπάλας και τους αυτοματισμούς.

Από εκεί και πέρα έχει τεράστια φανέλα η Λίβερπουλ και άμα πιάσει υψηλή απόδοση μπορεί να σε καταστρέψει. Έχει όμως ακόμα περιθώρια βελτίωσης στην κυκλοφορία, αυτό που έχει καταφέρει ο Πεπ στη Σίτι».

Αναφορικά με ποια αντίπαλος βολεύει τη Λίβερπουλ, Σίτι ή Ρεάλ, απάντησε: «Νομίζω η Ρεάλ. Θέλει να πάρει και το αίμα της πίσω για το χαμένο τελικό. Και οι δύο είναι δύσκολες, η Ρεάλ έχει πολύ μεγάλη φανέλα και η Σίτι είναι διψασμένη για το τρόπαιο του CHL. Αν προηγηθεί η Σίτι είναι δύσκολο για κάθε ομάδα.

Η Ρεάλ έχει μεγάλες προσωπικότητες ως παίκτες, ενώ η Σίτι δεν έχει. 

Καλύτερα που πέρασε η Λίβερπουλ στον τελικό, από άποψη θεάματος, αλλά και ο Έμερι την "τερμάτισε" τη Βιγιαρεάλ».

Για τον επαναληπτικό του Ρεάλ - Μάντσεστερ Σίτι: 

«Στο πρώτο παιχνίδι είχε πρόβλημα αριστερά ο Μεντί με τον Μαχρέζ. 

Βλέπω τον Αλάμπα σήμερα αμφίβολο, πιστεύω ότι ο Αλάμπα δεν είναι στόπερ. 

Έπαιζε στη Μπάγερν απέναντι σε μικρές ομάδες, δεν μπορεί να παίξει στα μεγάλα ματς κεντρικός αμυντικός. 

Πιστεύω από την αρχή θα πάει να βάλει γκολ, είναι δύσκολο για τον Αντσελότι σήμερα το παιχνίδι».

Τέλος, αν ο Μπενζεμά μπορεί να γύρει την πλάστιγγα υπέρ της Ρεάλ, τόνισε: 

«Σε αυτό το επίπεδο όλοι οι ποδοσφαιριστές μπορούν να αλλάξουν ένα ματς. Μπορεί να μπει ο Μπέιλ, να γίνουν δύο φάουλ και να τα βάλει, το ίδιο μπορεί να κάνει ο Μπενζεμά, ο Φόντε, ο Ζεσούς κλπ.

Ο Μπενζεμά είναι σε τρομερή κατάσταση και η Ρεάλ έχει τη ψυχολογία με το μέρος της, γιατί πέρασε από τη Τσέλσι παρότι έχανε 0-3, ήταν εφτάψυχη. 

Και τώρα παρότι φαινόταν πως η Σίτι θα το καθαρίσει, ακόμα είναι μέσα στην πρόκριση, το άγχος το έχει η Σίτι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.