Τι λένε στον ΠΑΟΚ για Ινγκασον-Τραμπζονσπόρ

Metrosport Team28 Δεκεμβρίου 2021

των Γιώγου Καστάνη, Κώστα Πετρωτού 

Τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν πως για για τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον από την Τραμπζονσπόρ! 

Ομως από τον ΠΑΟΚ έλεγαν πως μέχρι χθες το βράδυ, δεν είχαν δεχθεί καμία κρούση από την Τουρκική ομάδα για τον Ισλανδό κεντρικό αμυντικό. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Ινγκασον ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Η πρωτοπόρος του τουρκικού πρωταθλήματος έχει στην λίστα της τον Ίνγκασον και βάσει των όσων αναφέρονται στην γείτονα χώρα, τον έχει παρακολουθήσει πολλές φορές, με τον τεχνικό των "μπορντομαβιλέρ", Αμπντουλάχ Αβτσί να εγκρίνει μια τέτοια μετακίνηση, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση της απόκτησης του 35χρονου Ντιέγκο Γκοδίν.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας haberts.com αναφέρει τα εξής :

"Ως εναλλακτική για τη θέση του αμυντικού, η Τραμπζονσπόρ έχει στην ατζέντα της τον Ίνγκι Ίνγκασον ο οποίος παίζει στον ΠΑΟΚ. Έγινε γνωστό ότι ο Ισλανδός παίκτης, τον οποίο η ομάδα παρακολούθησε πολλές φορές και έδωσε θετικές αναφορές, εγκρίθηκε και από τον τεχνικό, Αμπντουλάχ Αβτσί”.

Μεταξύ των πληροφοριών που διοχετεύτηκαν στον τουρκικό τύπο, έλεγαν ότι ο ΠΑΟΚ θέλει 1.500.000 ευρώ για τον Ίνγκασον και η Τραμπζονσπόρ προσφέρει 500.000 ευρώ, τώρα τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ομως, όπως προαναφέραμε, από τον ΠΑΟΚ έλεγαν πως δεν έχουν δεχθεί κρούση.

Οι Τούρκοι πάντως επέμεναν: “Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή Γκοδίν, η μεταγραφή Ίνγκασον θεωρείται βέβαιη".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.