Τι λέει ο Τσετινές για την μεταγραφή του Ολυμπιακού από την Ξάνθη

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ανέστης Τσετινές.

Ο άνθρωπος που ηγείται του σχεδιασμού της Ξάνθης στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να επανέλθει στη Super League 1, μίλησε αναφορικά με το πλάνο της ομάδας καθώς και για την μεταγραφή του νεαρού Μιχάλη Πατήρα από την Ξάνθη στον Ολυμπιακό.

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Προσπαθούμε να φτάσουμε την Ξάνθη στην κορυφή, για αυτό κάθε ημέρα έχουμε και κάτι καινούργιο, όταν αναλάβαμε την ομάδα είχαμε παίκτες νεότερη ηλικίας και εφόσον αγωνιζόμαστε στη Super League 2 θέλει παίκτες με εμπειρία να πλαισιώσουν τους νέους».

Για την μεταγραφή του Μιχάλη Πατήρα από την Ξάνθη στον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός ζήτησε έναν παίκτη μας και ο ίδιος ήθελε να πάει στην ομάδα και έτσι έκλεισε η συμφωνία. Δεν κοιτάμε το παρελθόν αλλά το μέλλον και θέλουμε να έχουμε ίσες αποστάσεις από όλους. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να υπολογίσουμε πριν γίνει μία μεταγραφή. Κάθε ημέρα έχουμε και κάτι καινούργιο, όταν αναλάβαμε την ομάδα είχαμε παίκτες νεότερη ηλικίας και εφόσον αγωνιζόμαστε στη Super League 2 θέλει παίκτες με εμπειρία να πλαισιώσουν τους νέους».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.