Υπόγειο πάρκινγκ Δημαρχείου: Τι λέει ο Δήμος Θεσσαλονίκης για τη λήξη της σύμβασης

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2021

Αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες σε κατοίκους του κέντρου της πόλης και εργαζόμενους που χρησιμοποιούν το υπόγειο παρκινγκ στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης, καθώς η σύμβαση έληξε και οι ιδιοκτήτες των Ι.Χ. ενημερώθηκαν από την εταιρία που το διαχειρίζεται, ότι θα πρέπει να απομακρύνουν τα οχήματά τους.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης με ανακοίνωσή του, ενημερώνει τους δημότες και τους χρήστες του υπογείου χώρου στάθμευσης του δημαρχιακού μεγάρου ότι προ καιρού έχει λήξει η συμβατική διάρκεια παραχώρησης του σταθμού σε ιδιωτική επιχείρηση εκμετάλλευσης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου, με βάση τους όρους της σύμβασης και των σχετικών παραρτημάτων αυτής, η ιδιωτική επιχείρηση -με μόνη την παρέλευση του συμβατικού χρόνου- είχε την υποχρέωση της άμεσης και απρόσκοπτης παράδοσης του σταθμού στον Δήμο Θεσσαλονίκης, πλην όμως μέχρι σήμερα δεν το έχει πράξει.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της άρνησης της ιδιωτικής επιχείρησης για οικειοθελή παράδοση του σταθμού, θα ακολουθήσει τις κατά νόμο προβλεπόμενες διαδικασίες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στο τηλ. 2313 317.930 (από τις 7.00 το πρωί έως τις 10.00 το βράδυ).

Πηγή: thestival.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.