Τι λέει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το SMS της Κωνσταντοπούλου στον Χρυσοχοΐδη

Metrosport Team13 Φεβρουαρίου 2026

Ανακοίνωση, μέσω της οποίας κάνει γνωστό ότι διεξάγεται έρευνα, μετά την καταγγελία που έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για όσα είπε στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης  εξέδωσε σήμερα (13/2) το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., τονίζοντας ότι το περιστατικό είναι υπό διερεύνηση. 

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η έρευνα διεξάγεται για «τυχόν πειθαρχικές ή ποινικές ευθύνες των αστυνομικών», μετά το SMS που απέστειλε η Κωνσταντοπούλου στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την καταγγελία της Κωνσταντοπούλου, αναφέρει:

«Σχετικά με καταγγελία Προέδρου κόμματος του ελληνικού Κοινοβουλίου, για φερόμενες επίμεμπτες ενέργειες αστυνομικών, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι το περιστατικό διερευνάται για τυχόν πειθαρχικές ή ποινικές ευθύνες των αστυνομικών.

Η Ελληνική Αστυνομία παραμένει προσηλωμένη στην τήρηση της νομιμότητας, στη διασφάλιση της δημόσιας τάξης και στην εφαρμογή των νόμων, με γνώμονα την προστασία των πολιτών και τη διαφάνεια σε όλες τις διαδικασίες».

Υπενθυμίζεται πως, το βράδυ της Πέμπτης (12/2), η Ζωή Κωνσταντοπούλου με μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook έδωσε στη δημοσιότητα ένα γραπτό μήνυμα (sms), το οποίο έστειλε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη σχετικά με όσα είχε αναφέρει νωρίτερα στη Βουλή, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.