Τι κοινό έχουν Πρίγιοβιτς και Χαΐροβιτς

Χάρης Δημαράς01 Ιουλίου 2021

Ο Ιζέτ Χαΐροβιτς είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, ο οποίος μάλιστα αναμένεται να προχωρήσει άμεσα και σε τρεις τουλάχιστον μεταγραφικές κινήσεις. 

Ο 29χρονος Βόσνιος έχει γεννηθεί στην Ελβετία (Μπρουγκ) κι αυτό είναι ένα κοινό στοιχείο που διαθέτει με έναν άλλον επιθετικό που έχει αγωνιστεί στη Θεσσαλονίκη, αλλά με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο τελευταίος είναι επίσης γεννημένος στην Ελβετία (Σεντ Γκάλεν), ενώ οι δυο τους έχουν μικρή ηλικιακή διαφορά, ο μεν Χαΐροβιτς θα γίνει 30 ετών τον Αυγουστο, ο δε Πρίγιο είναι στα 31. 

Οι δυο τους μάλιστα υπήρξαν και συμπαίκτες, στην εθνική νέων της Ελβετίας και γνωρίζονται από την κοινή τους θητεία στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας. Το εντυπωσιακό με τον Πρίγιοβιτς είναι πως ξεκίνησε από τις μικρές εθνικές της Σερβίας, έπαιξε στην Κ-20 και την Κ-21 της Ελβετίας για τέσσερα παιχνίδια και στη συνέχεια επέστρεψε στην εθνική Σερβίας. Αντιθετα, ο Χαΐροβιτς έπαιξε από την αρχική στις μικρές εθνικές της Ελβετίας, πρόλαβε έπαιξε έναν αγώνα και με την εθνική Ελβετίας και στη συνέχεια «μεταπήδησε» στην εθνική Βοσνίας. 

Εχει υπάρξει συμπαίκτης και με Ελβετούς διεθνείς όπως οι Ζόμερ, Σεφέροβιτς, Σακίρι, αλλά και με Βόσνιους όπως οι Τζέκο, Μισίμοβιτς, Πιάνιτς, Τσίμιροτ, Μιχόγεβιτς. Μάλιστα έχει παίξει και με πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ, όπως οι Λέοβατς και Μίσιτς (Ντινάμο).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.