Τι ισχύει με την «αλλαγή έδρας» της Ξάνθης

Χάρης Δημαράς03 Ιουνίου 2020

Η ιστοσελίδα thrakisports.gr σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι η ΠΑΕ Ξάνθη  πρόκειται εντός του προσεχούς μήνα να προχωρήσει στην αλλαγή της καταστατικής της έδρας της, που αυτήν την στιγμή είναι ο Δήμος Ξάνθης.

Μάλιστα παρουσιάζεται έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο οι μέτοχοι της ΠΑΕ Ξάνθη προσκαλούνται σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση για τις 15 Ιουνίου στα νέα γραφεία της ομάδας στα Πηγάδια. 

Η ιστοσελίδα λοιπόν αναφέρει ότι μοναδικό αντικείμενο αυτής της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων είναι η τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού, το οποίο αφορά το ότι «έδρα της εταιρείας ορίζεται ο Δήμος Ξάνθης».

Η απλή απάντηση σε όλο αυτό έρχεται από το ότι η ΠΑΕ Ξάνθη, ως γνωστόν, έχει δρομολογήσει ήδη τις διαδικασίες να μετακομίσει τα γραφεία της από το Σαλέ (στα όρια του δήμου Ξάνθης) στο προπονητικό κέντρο των Πηγαδίων (γειτονικός δήμος Αβδήρων). Εξαιτίας της μετακόμισης των γραφείων λοιπόν πρέπει να γίνει και η αλλαγή στο άρθρο 3. Διαψεύδεται κατηγορηματικά το ότι υπάρχει σκέψη μετακόμισης της ΠΑΕ σε άλλη πόλη.

Ο Τάκης Μπαλτάκος, άλλωστε, μιλώντας στο Metropolis 95,5 ανέλυσε τα πέντε σημεία της φερόμενης πολυιδιοκτησίας βάσει της γνωμοδότησης της ΕΕΑ, τα οποία δεν υπάρχουν πια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.