Τι ισχύει με Ματέο και Μπρούνο στον Άρη

Μάνος Χατζάκης29 Αυγούστου 2020

Συγκεκριμένα είναι τα “κομμάτια”, που λείπουν, ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ του Άρη. Mετά και την επίτευξη της συμφωνίας με τον Αλί Αντέμ, οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν να σκεφτούν (και να υλοποιήσουν) τις εναπομείνασες κινήσεις, οι οποίοι θα συμπληρώσουν το παζλ, χωρίς να αποκλείεται η έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Το όνομα του Ματέο Γκαρσία συνεχίζει να απασχολεί, αν και η αλήθεια είναι ότι η δημοσιότητα στο θέμα είναι αισθητά -και δικαιολογημένα- περιορισμένη. Οι Θεσσαλονικείς ξέρουν ότι έχει ατονήσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, ενώ γνωρίζουν και τα... παιχνίδια της μανατζερικής πιάτσας, η οποία επινοεί ενδιαφέρον από ομάδες, χωρίς να υπάρχει ουσία. Το νόημα στην όλη ιστορία είναι ένα. Ο Άρης προσπαθεί να εξαντλήσει τα περιθώρια, για να ντύσει -και πάλι- στα “κιτρινόμαυρα” τον Αργεντινό, γνωρίζοντας ότι δεν έχουν μείνει πολλοί μνηστήρες στην κούρσα, εξαιτίας των χειρισμών του Ερυθρού Αστέρα.

Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι της ΠΑΕ εξακολουθούν να αφήνουν χώρο στον λατίνο χαφ, άσχετα αν αντιλαμβάνονται ότι υπάρχουν δυσκολίες. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ορατά, όπως και να μείνει στο Βελιγράδι. Οι Σέρβοι επιμένουν στα 2,2 εκατ. ευρώ, αν και στην παρούσα φάση οι όποιοι ενδιαφερόμενοι δεν δίνουν περισσότερα από 1,2 εκατ.

Παράλληλα, θέμα ημερών είναι και η επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Μπρούνο. Εφόσον, ο Βραζιλιάνος λύσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, τότε θα ανηφορίσει για τη Θεσσαλονίκη, ώστε να ενταχθεί στον Άρη, ωστόσο πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η πιθανή έλευσή του δεν συνδέεται με την κατάληξη του θέματος του Ματέο. 

Ο τελευταίος βρίσκεται στο Βελιγράδι, έχοντας το μυαλό του στη... Θεσσαλονίκη και περιμένοντας τις εξελίξεις, οι οποίες θα τρέξουν εντός των επόμενων δέκα περίπου ημερών, ίσως και λιγότερο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.