Τι ισχύει για την πιθανότητα ένστασης λόγω συμμετοχής Ντουρμισάι

Χάρης Δημαράς13 Ιανουαρίου 2020

Η απόφαση απαγόρευσης της FIFA στον Αρη για πραγματοποίηση μεταγραφών λόγω των οφειλών σε πρώην ποδοσφαιριστές προκαλεί ερωτήματα για την έκδοση του δελτίου του Φιορίν Ντουρμισάι από την ΕΠΟ.

Για τη σχετική συζήτηση που έχει ξεκινήσει για τη συμμετοχή του φορ του Αρη στη Λάρισα, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έδωσε συγκεκριμένη απάντηση. Τώρα για τα όποια σενάρια πιθανότητας υποβολής ένστασης για τη συμμετοχή του παίκτη στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, πρέπει να αναφερθεί πως δικαίωμα ένστασης υπάρχει εντός δύο εργασίμων ημερών από την μέρα τέλεσης του αγώνα (άρθρο 23, παρ. 2). 

Συνεπώς, ακόμη κι αν ήθελαν, ΠΑΟΚ και Ξάνθη δε θα μπορούσαν να καταθέσουν ένσταση. Επίσης, καταγγελία από τρίτη ομάδα που έχει έννομο συμφέρον μπορεί να γίνει εντός τριών εργασίμων ημερών.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον ΠΑΟΚ προκύπτει ότι προσπέρασαν ούτως ή άλλως την ιστορία, σχολιάζοντας μάλιστα ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με υποθέσεις «τύπου Βάλνερ», κάτι που επιβεβαίωσε και σε σχόλιό του στο instagram ο Γιώργος Σαββίδης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.