Τι έκρυβε το ραντεβού (Πέμπτη 19/8) του Ευγενίου με εκπροσώπους ξένου επιχειρηματία

Βασίλης Μάστορας20 Αυγούστου 2021

Ενας ακόμη επιχειρηματίας «χτύπησε» την πόρτα του ιδιοκτήτη της Τρίγλιας και κατέθεσε το ενδιαφέρον του να γίνει ιδιοκτήτης της νέας ΠΑΕ Ηρακλής

Πρόκειται για επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην Ασία. Το ενδιαφέρον του το κατέθεσαν την Πέμπτη το βράδυ (19/8) στον ιδιοκτήτη της Τρίγλιας, Στράτο Ευγενίου, παρουσία του προέδρου του Γ.Σ. και του κ. Ιωακειμίδη οι εκπρόσωποι του. Ποιοι είναι; Ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου και ένας Σκοπιανός. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Ευγενίου έκανε γνωστές τις οικονομικές του απαιτήσεις ώστε να αποχωρήσει ολοκληρωτικά από το project και ζήτησε εγγυήσεις για την οικονομική φερεγγυότητα του υποψήφιου αγοραστή. 

Οι εκπρόσωποι του ξένου επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιείται στα ηλεκτρονικά τσιγάρα, υποσχέθηκαν ότι αφού ενημερώσουν τον ενδιαφερόμενο επιχειρηματία, θα επανέλθουν συντόμως για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. 

Οσον αφορά το ραντεβού του κ. Ευγενίου που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα (20/8) με τον Τούρκο ενδιαφερόμενο, μάλλον αυτό θα μεταφερθεί για το Σάββατο (21/8) ημέρα που ο κ. Ευγενίου έχει ραντεβού και με τον κ. Καρυπίδη προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο να πάρει ο Ηρακλής παίκτες από τους «κίτρινους».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.