Τι είπαν στο Skype Ιβάν Σαββίδης και παίκτες του ΠΑΟΚ

Metrosport Team04 Φεβρουαρίου 2020

Τις απαντήσεις των ποδοσφαιριστών για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ ζήτησε μέσω Skype ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου Ιβάν Σαββίδης, όπως αποκάλυψε το metrosport.gr.

Έθεσε τρία καίρια ερωτήματα για την εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ και κυρίως τι φταίει και η ομάδα δεν μπορεί να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές της, με αποκορύφωμα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Όλοι οι παίκτες απάντησαν. Κάθε ένας ξεχωριστά. Το αξιοσημείωτο είναι πως ο Σαββίδης (από το Ροστόφ όπου βρισκόταν) έγραφε σε ένα σημειωματάριο, όλες τις απαντήσεις που του έδωσαν οι παίκτες. Ήθελε να τις έχει συγκεντρωμένες για να βγάλει το κατάλληλο πόρισμα.

Ο Σαββίδης, αφού ολοκλήρωσε την διαδικασία των ερωταπαντήσεων, ζήτησε την άποψη αρκετών παικτών για την διάταξη που παίζει η ομάδα, για τα λάθη που γίνονται σε ατομικό επίπεδο, για τις επιπολαιότητες. Κάθε παίκτης, είχε επ’ αυτού την δική του άποψη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές αναφέρθηκαν σε τακτικά θέματα, δεν έκρυψαν τον προβληματισμό τους για το ότι δεν αγωνίζονται στη θέση τους, «φωτογραφίζοντας» με τον τρόπο αυτό την ευθύνη του Αμπέλ Φερέιρα για τις αγωνιστικές του επιλογές. Παράλληλα, διατυπώθηκαν και παράπονα για τον τρόπο της καθημερινής δουλειάς στις προπονήσεις.

Ο Σαββίδης ζήτησε επιτακτικά από τους παίκτες να προκριθούν στο Κύπελλο επί του Παναθηναϊκού, να διεκδικήσουν σκορ πρόκρισης από το αυριανό ματς της Τούμπας και να αφήσουν στην άκρη, τις κακές εμφανίσεις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.