Τι έγινε στο ραντεβού Ηρακλή - Τρίγλιας

Metrosport Team17 Ιουλίου 2020

Στο τραπέζι των συζητήσεων για εξεύρεση λύσης στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή. Στη χθεσινή (16/7) πολύωρη συνάντηση των νομικών, η οποία έγινε ανάμεσα στους ανθρώπους του Ηρακλή και τον ισχυρό άνδρα του Π.Ο. Τρίγλιας, τον Στράτο Ευγενίου, τέθηκαν βασικά ζητήματα για την περαιτέρω συνεργασία τους. Στον Ηρακλή, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία.

 Κάνουν λόγο για καλό κλίμα και ότι συζητήθηκαν διεξοδικά ζητήματα της συνεργασίας. Εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα γίνει και νέα συνάντηση, για να λύνονται σταδιακά τα θέματα, τα οποία προκύπτουν.  

Τίμημα, βιωσιμότητα της ΠΑΕ, αλλά και να μην αναβιώσουν τα χρέη από προηγούμενες ανώνυμες εταιρίες είναι ορισμένοι από τους βασικούς άξονες της κρίσιμης συζήτησης.  

Ο ιδιοκτήτης του Π.Ο. Τρίγλιας δεν έχει λόγους να συμφωνήσει σε πλάνο θνησιγενές. Οι άνθρωποι του Ηρακλή προσπάθησαν να του τονίσουν με κάθε τρόπο, ότι ταυτίζονται με τη θέση του και ότι δεν έχουν καμία πρόθεση να λάβουν μέρος σε εγχείρημα, το οποίο δεν θα έχει βιωσιμότητα.  

Μέχρι στιγμής, την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, οι πληροφορίες έλεγαν ότι παρ’ ότι υπήρχαν σε κάποια θέματα απόσταση στη θέση των δύο πλευρών, στο βασικό πλαίσιο της μετατροπής από τον Π.Ο. Τρίγλιας στην ομάδα του Ηρακλή υπάρχει ταύτιση απόψεων.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.