Τη Δευτέρα (10/1) ξεκαθαρίζει η υπόθεση του Τζόκοβιτς -Αναβλήθηκε η δίκη

Δημήτρης Καλαϊτζής06 Ιανουαρίου 2022

Η άρνηση του Νόβακ Τζόκοβιτς να φύγει από την Αυστραλία, κρατάει τον Σέρβο σε ξενοδοχείο καραντίνας στη Μελβούρνη, με τους δικηγόρους του να πιέζουν καταστάσεις προκειμένου ο Νόλε να εξαντλήσει κάθε νομικό περιθώριο και να παραμείνει στη Μελβούρνη.

Μάλιστα, ο υπουργός Υγείας της Αυστραλίας, Γκρεγκ Χαντ, υποστήριξε χαρακτηριστικά ότι ο Σέρβος δεν παρουσίασε τα επαρκή εκείνα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία μπορεί να του δοθεί ιατρική εξαίρεση από τον εμβολιασμό. 

Εν αντιθέσει με ό,τι συνέβη με αρκετούς άλλους τενίστες, οι οποίοι έφτασαν στην Αυστραλία τις προηγούμενες μέρες με άδεια ιατρικής εξαίρεσης και δεν αντιμετώπισαν αντίστοιχο πρόβλημα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, οι δικηγόροι του Τζόκοβιτς ζήτησαν ακρόαση από το Ομοσπονδιακό Περιφερειακό και Οικογενειακό Δικαστήριο της Αυστραλίας η οποία έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Πέμπτης (6/1). 

Ωστόσο, το δικαστήριο τελικά μετέφερε για τη Δευτέρα (10/1) την πλήρη ακρόαση, όμως οι δικηγόροι της Κυβέρνησης της Αυστραλίας έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν την απέλαση του Τζόκοβιτς από τη χώρα, πριν από αυτή την ακροαματική διαδικασία. 

Το πιθανότερο σενάριο αναφέρει ότι ο Τζόκοβιτς θα παραμείνει μέχρι τη Δευτέρα στο ξενοδοχείο καραντίνας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.