Τι αποκαλύπτει ο πρόεδρος της Γκόριτσα για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Κοτάρσκι

Metrosport Team28 Μαΐου 2022

Ο ΠΑΟΚ μετά την αποχώρηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη βρίσκεται στην αναζήτηση τερματοφύλακα ώστε να καλύψει το κενό που άφησε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δικέφαλος εξετάζει την περίπτωση του 22χρονου Κροάτη γκολκίπερ, Ντομινίκ Κοτάρσκι, ο οποίος αγωνίζεται στην Γκόριτσα και ο πρόεδρος της ομάδας, Νέναντ Τσρνκο, αναφέρθηκε σε τι στάδιο είναι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτή τη στιγμή, ο Κοτάρσκι είναι αντικείμενο διαπραγματεύσεων μεταξύ του Άγιαξ και της Γκόριτσα και μέχρι να το επιλύσουμε αυτό δεν θα γίνει τίποτα. Έχουμε το δικαίωμα να ενεργοποιήσουμε την ρήτρα αγοράς του παίκτη και θέλουμε να το πράξουμε αυτό, αν ο Άγιαξ συμφωνήσει να πάρει τα λεφτά σε δόσεις. 

Πιστεύω ότι μπορούμε να το λύσουμε και τότε ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να αγοράσει τον Κοτάρσκι από εμάς, η τιμή του οποίου μπορεί να φτάσει και τα 3.000.000 ευρώ. 

Επίσης, στις διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο από το Άμστερνταμ, είναι λογικό να περιμένουμε ότι θα ζητήσουν ένα ποσοστό της μεταγραφής, δηλαδή τη διαφορά του ενός εκατομμυρίου ευρώ και το ποσό για το οποίο θα πουλούσε ο Κοτάρσκι. 

Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έχει αρκετές προσφορές, οπότε στο τέλος καλό θα ήταν η Γκόριτσα να βγει από όλα με τα κέρδη στη μεταγραφή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.