Πρόβλημα στη διεξαγωγή του αγώνα Άρης-Απόλλων Σμύρνης

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2020

Ενα θέμα το οποίο έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες είναι αυτό με τον χλοοτάπητα του «Κλεάνθης Βικελίδης», ο οποίος δεν είναι έτοιμος και αποτελεί εμπόδιο στη διεξαγωγή του αγώνα της 5ης αγωνιστικής της Superleague μεταξύ του Άρη και του Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι «κιτρινόμαυροι» επεδίωξαν μία αμοιβαία αλλαγή έδρας με τον Απόλλωνα όμως ούτε αυτό είναι εφικτό και μια επόμενη λύση φαντάζει το γήπεδο των Ζωσιμάδων των Ιωαννίνων.

Ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, τοποθετήθηκε στο Metropolis 95.5, για το θέμα που προέκυψε για την έδρα του αγώνα ανάμεσα στον Άρη και την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

«Ναι, είναι αλήθεια ότι συζητήσαμε με τους ανθρώπους του Άρη και καταθέσαμε κοινό αίτημα για αλλαγή των εδρών , ωστόσο, έχουμε το ίδιο πρόβλημα με τον χλοοτάπητα με τον Άρη. 

Δεν ξέρω που θα παίξουμε με τον Άρη, θα πάμε όπου μας ορίσουν και ορίσει ως έδρα ο Άρης. Δεν γνωρίζω να υπάρξει μετάθεση του αγώνα, εμείς είχαμε ζητήσει να μετατεθούν οι 3 πρώτες αγωνιστικές. Εμείς έχουμε την διάθεση να βρούμε λύση με τους ανθρώπους του Άρη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.