Αστυνομικός κατήγγειλε χωρίς να κάνει μήνυση πως ο Γ. Καραλής του επέδειξε το οπλό του - Τι απαντά ο γνωστός δημοσιογράφος

Metrosport Team14 Ιουλίου 2022

Ένα περιστατικό που... κατέληξε στο Α.Τ. Αμαρουσίου ανάμεσα στον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΑΕΚ, Γιάννη Καραλή και αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός που οδηγούσε όχημα στο οποίο επέβαινε και μητέρα του, κατήγγειλε πως ο Γιάννης Καραλής του επέδειξε το όπλο του (χωρίς να κάνει χρήση), όταν σε φανάρι του έκανε συστάσεις για τους ελιγμούς με τη μηχανή του.

Το θέμα, όπως προαναφέραμε, έφτασε στο Α.Τ. Αμαρουσίου με τον αστυνομικό τελικά να μην υποβάλλει μήνυση κατά του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος από τις αστυνομικές αρχές.


Με μια ανάρτηση στα social media, ο σύμβουλος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε θέση για το επεισόδιο. 

Το «κιτρινόμαυρο» στέλεχος ανέβασε μια φωτογραφία από το νέο γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια, σχολιάζοντας πως:

«Πολλά και περίεργα μπορεί να σου συμβούν στον δρόμο καθημερινά. Από το πουθενά. Η παρεξήγηση είναι διαρκώς δίπλα μας. Τόσο ακραίες παρεξηγήσεις ελλοχεύουν, που μέχρι και από… Τσακ Νόρρις έως Πατσίνο στον σημαδεμένο μπορεί να σε θεωρήσουν από μια ατυχή κίνηση ή μια κουβέντα μεταξύ οδηγών σε κόντρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.