Τι ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας για το γήπεδο του ΠΑΟΚ - «Δεν προχωράει!»

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε από το βήμα της ΔΕΘ στις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στα έργα εξέλιξης της Θεσσαλονίκης.

«Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη αγνοεί και υποβαθμίζει την Β. Ελλάδα. Εμείς της δώσαμε την δέουσα προσοχή. Και για πρώτη φορά σε συνθήκες δύσκολες την  βάλαμε στον χάρτη του αναπτυξιακού σχεδιασμού.  

Με πρωτοβουλίες για ολοκλήρωση υποδομών που καθιστούν την Θεσσαλονίκη μία σύγχρονη Μητρόπολη και επεκτάσεις σε λιμάνι και αεροδρόμιο, οδικές συνδέσεις ηλεκτροκίνηση των σιδηροδρομικών σταθμών, χρηματοδότηση με 3,5 εκ για δράσεις καθαριότητας και εκατοντάδες εργαζομένους στην δασοπροστασία. 

Και εμβληματικές παρεμβάσεις όπως η ανάπλαση της ΔΕΘ, η απόδοση των στρατοπέδων Παύλου Μελά Και Κόδρα, το μουσείο ολοκαυτώματος και το νέο γήπεδο για τον ΠΑΟΚ.

Πολλά από αυτά δρομολογήθηκαν και δύο χρόνια μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Μητσοτάκη σας καλώ να αναρωτηθούμε τι έχει γίνει. Είναι το γήπεδο του ΠΑΟΚ που ούτε αυτό προχωρά παρά τις δεσμεύσεις. Ο κύριος Μητσοτάκης αποφάσισε να εκδικηθεί τη Θεσσαλονίκη.  αφήσει ολόκληρη την πόλη και τις ανάγκες της έξω από τον σχεδιασμό χρηματοδότησης, αποφάσισε να σβήσει την πόλη από τον αναπτυξιακό χάρτη της χώρας».

Δείτε την αναλυτική τοποθέτησή του

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.