Θύρα στο όνομά του, προτομή, φιλικό: Οι 4 κινήσεις για να τιμάται η μνήμη του Μάκη Μανάβη

Κώστας Πετρωτός19 Μαρτίου 2023

Νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (19/03), οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είπαν το ύστατο αντίο στον «Στρατηγό»  τους, Μάκη Μανάβη και όπως ανακοίνωσε ο Στάθης Βάκος, που εκφώνησε τον επικήδειο λόγο του εκλιπόντος, μέσα στις επόμενες ημέρες θα τελεστεί και μνημόσυνο, με όλα τα έξοδα να τα αναλαμβάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος είναι εκείνος που έχει αρχίσει τις συζητήσεις με τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις κινήσεις που θα γίνουν προκειμένου να τιμάται σταθερά η μνήμη του Μάκη Μανάβη.

Οι πρώτες σκέψεις, για τις οποίες τόσο η ασπρόμαυρη ΠΑΕ όσο και ο κόσμος του ΠΑΟΚ εμφανίζονται θετικοί ,είναι να υπάρξουν ενέργειες σε 4 επίπεδα. Σύμφωνα  με τις πληροφορίες του metrosport.gr αυτά τα επίπεδα έχουν ως εξής:

- Να δοθεί στη θύρα 4Α το όνομα του Μάκη Μανάβη, κάτι για το οποίο υπάρχει θετική γνώμη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αναμένεται το ΟΚ του Ιβάν Σαββίδη, για το οποίο δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, όπως ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί, αφού και ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος του δικέφαλου αναγνωρίζει την σημασία του να τιμάται η μνήμη του Μάκη Μανάβη.

-Να γίνει μια προτομή του εκλιπόντος μπροστά στη θύρα 4Α, κάτι για το οποίο επίσης υπάρχει θετικό κλίμα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

- Να καθιερωθεί σε ετήσια βάση ένα φιλικό της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ , με ομάδες που φορούν ασπρόμαυρη στολή, στη μνήμη του.

-Τέλος, έχει γίνει ήδη συζήτηση με τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και υπάρχει εξίσου θετικό κλίμα από την πλευρά της διοίκησης, ώστε επί ένα μήνα όλα τα τμήματα του συλλόγου να αγωνίζονται με ένδειξη πένθους στη μνήμη του Μάκη Μανάβη.

Για όλα τα παραπάνω αναμένονται οριστικές εξελίξεις και τυπικές επιβεβαιώσεις μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Στάθης Βάκος, επιστήθιος φίλος και συνοδοιπόρος του Μάκη Μανάβη, εκφωνώντας τον συγκινητικό επικήδειο λόγο και τις προαναφερθέντες δράσεις.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.