Αυτό γίνεται ώστε μέσα από τα παιχνίδια του τοπικού Πρωταθλήματος να αποκτήσουν εμπειρίες και παράλληλα να βελτιώνονται αγωνιστικά ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών τους ώστε η ποδοσφαιρική τους «παιδεία» να αναπτύσσεται μέσα από σωστές βάσεις. Υπεύθυνος προπονητής είναι ο Λάζαρος Τσαμαντουρίδης πτυχιούχος γυμναστής με ειδικότητα ποδοσφαίρου κάτοχος διπλώματος UEFA B , που έχει αγωνιστεί και με τη φανέλα του Κιλκισιακού.
Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες του, βελτιώνουν καθημερινά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές τόσο σε τεχνική όσο και σε φυσική κατάσταση. Οι προπονήσεις είναι σχεδιασμένες με βάση τα επιστημονικά δεδομένα προπονήσεων μεγάλων συλλόγων με πείρα πάνω στην ανάπτυξη νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών έτσι ώστε να τους παρέχουν τα εφόδια για μέγιστη και άμεση ανάπτυξη ώστε αυτά τα ταλέντα να γίνουν και μεταγραφικοί στόχοι μεγάλων ομάδων. Κάποιοι από αυτούς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν περάσει από την μικτή ομάδα της Κ14 της ΕΠΣ Σερρών και θα στελεχώσουν το τμήμα της μικτής ομάδας Κ16 της ΕΠΣ Σερρών.
ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Το ρόστερ της ομάδας αποτελείται από 25 ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοι το 2010 , 2011 . Ακολουθούν φωτογραφίες των παικτών:
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube