Θύελλα Σαρακηνών: «Σύστημα... VAR σε αγώνα Γ' Εθνικής»

Metrosport Team05 Δεκεμβρίου 2021

Ισόπαλη με σκορ 2-2 αναδείχθηκε η Θύελλα Σαρακηνών στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων για την 7η αγωνιστική της Γ' Εθνικής, ωστόσο, στις τάξεις της ομάδας της Πέλλας διατυπώνουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Ημαθιώτη Ρηγόπουλου.

Στη Θύελλα Σαρακηνών εστιάζουν κυρίως στη φάση του 41ου λεπτού, όπου ο παίκτης Θωμάς σκοράρει και ο διαιτητής αφού πρώτα κατακυρώνει το τέρμα στη συνέχεια αλλάζει απόφαση και ακυρώνει το γκολ ως οφσάιντ.

Η ομάδα της Πέλλας εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας και, παράλληλα, παραθέτει το βίντεο της φάσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Γίναμε μάρτυρες μιας ακόμα παράστασης σήμερα με πρωταγωνιστή τον γνωστό άγνωστο(προ διετίας αλησμόνητα τα 8 λεπτα καθυστερήσεων που κράτησε περιμένοντας μέχρι να σκοράρει η γηπεδούχος τότε Μηχανιώνα) 23χρονο κύριο Λουκά Ρηγόπουλο του συνδέσμου Ημαθίας. Όπως θα δείτε στο βιντεο λίγο πριν το 42ο λεπτό η ομάδα μας σκοράρει απο κανονική θέση με τον επόπτη κύριο Αθανάσιο Παπαδάκη αλλλά και τον διαιτητή να δείχνουν την σέντρα…

ΟΜΩΣ μετά απο διαμαρτυρίες 4-5 παικτών του Ηρακλή Αμπελοκήπων ο διαιτητής παίρνει μια άνευ προηγουμένου απόφαση και αδειάζοντας τον επόπτη αλλα και τον ίδιο του τον εαυτό αποφασίζει να ακυρώσει το γκολ σαν offside!!! Να σημειωθεί πως ο επόπτης ελέγχει την φάση όντας στην ευθεία ενώ ο 23χρονος κύριος Ρηγόπουλος κόβει βόλτες στο κέντρο του γηπέδου αλλά συμβουλευόμενος το VAR(εν προκειμενο το αλάνθαστο προφανώς ένστικτο του) παίρνει την φάση πάνω του και καταδικάζει τον κόπο και τις θύσιες μιας ομάδος που ματώνει οικονομικά κάθε χρόνο και αγωνίζεται με ήθος και αξιοπρέπεια προάγοντας το αθλητικό πνεύμα και στηρίζοντας το ελληνικό ποδόσφαιρο συθέμελα.

Ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία του εν λόγω διαιτητή και καλύτερη επιλογή προσώπων ειδικά σε αγώνες που μπορεί να κρίνουν μια κατηγορία. Φτάνει με τους αριβίστες,ανώριμους και ανεπαρκείς πιτσιρικάδες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.