«Θρύλος ο Τζόκοβιτς, όταν είσαι στην κορυφή πρέπει να είσαι καθαρός»

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2022

Ο Κωνταντίνος Οικονομίδης γνωστός πρωταθλητής στο τένις, σχολίασε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για τις προεκτάσεις που έχει πάρει το θέμα του Τζόκοβιτς.

Ο Θεσσαλονικιός πρωταθλητής του τένις, στις δηλώσεις του υποστήριξε:

«Είναι μία κατάσταση περίπλοκη. Ολη η έκταση που έχει πάρει το θέμα, δεν βοηθά το σπορ, ο Τζόκοβιτς γνώριζε εκ των προτέρων πως θα είχε κάποιες δυσκολίες, σε μία χώρα όπως είναι η Αυστραλία. Εχει μία απολυτότητα η Αυστραλία. Εγώ είμαι υπέρ του εμβολιασμού. Το 97% των αθλητών έχει εμβολιαστεί. 

Αν έχει πει ψέματα και είπε κάτι παράτυπο, τότε θα είναι στην κρίση των αρχών. Ο Τζόκοβιτς είναι ένας θρύλος του αθλήματος, ίσως ο κορυφαίος όλων των εποχών στο τένις. Η δική μου άποψη, είναι πως όσοι συμμετέχουν, πρέπει να εμβολιαστούν. Και αφού είσαι τέτοιος θρύλος, πρέπει να είσαι καθαρός σε οποιαδήποτε κίνηση. Εννοείται πως σέβομαι την απόφασή του, να μην κάνει το εμβόλιο. Ακόμη διερευνούνται ορισμένα στοιχεία. Εφόσον υπήρχε το παραθυράκι και το έδινε η πολιτεία της Βικτόριας, καλώς έκανε και ζήτησε την εξαίρεση για να συμμετέχει στο τουρνουά. 

Δεν θέλω να σκεφθώ την προοπτική πως κρύβεται κάποια παρατυπία. Δεν θα ήθελα από ένα τόσο μεγάλο θρύλο, να έχει παρατυπήσει. Οταν είσαι στην κορυφή πρέπει να είσαι καθαρός στα πάντα. Δεν θέλω όμως να κάνω εικασίες. Σαν φαν του σπορ, θέλω όμως να είναι εκεί παρών».











Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.